Ayşenur Arslan'dan deprem bölgesi hakkında skandal sözler! Erdoğan'a Peygamber muamelesi yapanlar var

Halk TV'de seçim sonuçlarını değerlendiren Ayşenur Arslan, deprem bölgesindeki seçmenler hakkında skandal ifadeler kullandı. Depremdeki can kayıplarını siyasi algıya alet eden Arslan, "Erdoğan'a kendi inançlarını bile hiçe sayarak Peygamber muamelesi yapanlar var" dedi.

Abone ol

Türkiye'deki 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tura kalırken, CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri seçenlere yönelik saldırılarını devam ettiriyor.

Halk TV'de skandal açıklamalarda bulunan Ayşenur Arslan, Kahramanmaraş merkezli asrı felaketini yaşatan depremlerden etkilenen bölge halkı hakkında çirkin ifadeler kullandı.

Deprem bölgesi halkının seçimini Erdoğan'dan yana kullanmasına tepki gösteren Arslan, "En çok konuşulan şeylerin başında deprem bölgesindeki AK Parti oyları geliyor. Evet çok büyük yaralar aldılar, çok etkilendiler ama o insanlar AK Partili bir Türkiye'ye doğdular. Öyle büyüdüler. Sorun bırakın Erdoğan'ın olmayı, 'Allah öyle takdir etmiş' ve 'sorun CHP'de' diye bakıyorlar." dedi.

"PEYGAMBER MUAMELESİ YAPANLAR VAR"
Bununla da kalmayan Ayşenur Arslan, "Erdoğan'a kendi inançlarını bile hiçe sayarak, inançlarına tamamen aykırı bir şekilde Peygamber muamelesi yapanlar var." şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Seçime katılım oranı nedir, kaç kişi oy kullandı? SEÇİM 2023 Herkes onları merak ediyor! Savcı Sayan ve Osman Gökçek Meclis'e girebildi mi? SEÇİM 2023 Son dakika! İYİ Parti'de kırılmalar başladı! Özcan Kadıoğlu istifa etti SEÇİM 2023 Son itirazlar yarın 17.00'ye kadar yapılabilecek! SEÇİM 2023