AK Partili Milletvekili, oy kullanmak için gittiği okulda İYİ Partililerin saldırısına uğradı

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, oyunu kullanmak için Serdivan Fatma Özkan İlkokulu'ndaki sandık başına gittiği esnada İYİ Partililerin saldırısına uğradı. Atabek'in herhandi bir zarar almadığı öğrenilirken İYİ Partili görevliler hakkında tutanak tutulduğu ve Atabek'in olayı yargıya taşıyacağı öğrenildi.

Abone ol

Türkiye, 13'üncü Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Seçimleri için sandık başına gitti. Sakarya'da oy kullanma sürecinde ise İYİ Partililer ile AK Parti Milletvekili arasında tartışma yaşandı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, oyunu kullanmak için Serdivan Fatma Özkan İlkokulu'ndaki sandık başına gittiği esnada İYİ Partililerin saldırısına uğradı.

SELAM VERMESİNE ENGEL OLMAK İSTEDİLER
İYİ Partililer, Atabek'in sandık temsilcilerine selam vermesine engel olmaya çalışarak Atabek'e sözlü saldırıda bulundular. İki taraf arasında yaşanan sözlü tartışmanın kısa sürede büyümesiyle arbede yaşandı.

İYİ Partili olduğu öğrenilen görevlilerin Atabek'e saldırdığı esnada, Atabek'in yanında kızının da olduğu bildirildi. Kalabalığın arasından güçlükle çıkartılan Atabek, herhangi bir darbe almadan aracına ulaştı.

TUTANAK TUTULDU
Olay sonrasında AK Parti görevlilerinin talebi üzerine tutanak tutulduğu ve Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek'in olayı yargıya taşıyacağı öğrenildi.

AÇIKLAMA YAPTI
Yaşanan olay ardından Milletvekili Atabek, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Atabek, paylaşımında "Şahsıma ve görevlilerimize saldıran kişi ve kişilerle ilgili gerekli tutanaklar tutulmuş olup, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyuna bildiririm. Milletimizin böylesine güzel bir demokrasi şölenine gölge düşürmeye çalışan İYİ Parti görevlilerini kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Son dakika! Meral Akşener'den seçim paylaşımı SEÇİM 2023 ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'dan flaş açıklama! SEÇİM 2023 Cüneyt Özdemir: Kılıçdaroğlu'nun oyları düşmüş, ilginç bir şekilde SEÇİM 2023 Sinan Oğan: Seçim ikinci tura kalacak SEÇİM 2023