Adaylıktan çekilen Muharrem İnce ağlayan gençleri teselli etti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin seçime 3 gün kala açıkladığı cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilme kararının ardından, destekçileri büyük hüsrana uğradı. Parti genel merkezi önünde bulunan bazı gençlerin gözyaşlarına boğulduğu görülürken Muharrem İnce akşam saatlerinde o gençleri nasıl teselli ettiğine dair bir video paylaştı.

Abone ol

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin genel merkez binası önünde yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı. "Hiçbir bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar" derken İnce'nin destekçileri alınan karar karşısında şaşkına döndü.

İnce'nin 'kumpas' iddiaları sonrası aldığı bu karar birçok destekçisi genci de derinden üzdü.

"ASLA AĞLAMAYIN, KENDİNİZİ YIPRATMAYIN"
İnce'den akşam saatlerinde yeni bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından parti binası önündeki gençleri teselli ettiği anlara ilişkin yeni bir paylaşım yapan İnce, şu ifadeleri kullandı:
"Çocuklar, evlatlarım; asla üzülmeyin, asla ağlamayın, kendinizi yıpratmayın. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Karanlıklardan aydınlığa sizinle birlikte çıkacağımıza olan inancım tam benim. Sizlerden isteğim; Atatürkçülerin Meclis'te güçlü bir şekilde temsil edilmesi için oylarınızı Memleket Partisi'ne vermenizdir. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum."

Mansur Yavaş: Büyükelçiye de söyledim, ben hükümetin tarafındayım SEÇİM 2023 Gençler sordu Cumhurbaşkanı cevapladı! İşte en zor sorular SEÇİM 2023 Akşener, Babacan ile ilgili merak edilenleri yanıtladı Gündem Yılmaz Özdil'den dikkat çeken 'kumpas' yorumu SEÇİM 2023