Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan seçim tarihi açıklaması

Son dakika haberi... Adalet Bakanı Bekir Bozdağ katıldığı bir televizyon programında seçim tarihi ile ilgili yaptığı açıklamada "Tarihle ilgili herkes bir değerlendirme yapıyor. Erken seçim yok. Seçim için konuşulan ay Mayıs. Buna erken seçim demek, erken seçimle ilgili kavramları doğru kullanmamak olur." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ seçim yasası ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Bozdağ, "1 yıllık süre seçim tarihine göre belirlenir. Seçim kanunlarındaki değişiklikler nisanda yürürlüğe girdi, değişiklikler aynen uygulanacaktır." dedi.

SEÇİM TARİHİ AÇIKLAMASI
2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi tarihine dair değerlendirmede yapan Adalet Bakanı Bozdağ, "Tarihle ilgili herkes bir değerlendirme yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtemelen mart ayında bu yönde bir karar alacağını tahmin ediyorum." dedi.

"SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN ADAYLIĞI ANAYASAL HAKKIDIR, ÖNÜNDE HİÇBİR ENGEL YOKTUR"
Öte yandan bugün Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara 2 No'lu Barosu tarafından ATO Congresium'da düzenlenen Güçlü, Etkin ve Saygın Savunma İçin Avukatlık Kanunu Çalıştayı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

Can Ataklı: Aday 6'lı masadan çıkmayacak SEÇİM 2023 6'lı masa adayını ne zaman açıklayacak? Kurmaylar yeni bir tarih verdi SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazanacak SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı, tekrar aday olabilir mi? SEÇİM 2023