ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan çok konuşulacak adaylık açıklaması: Altılı masa ne derse o

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi en çok geçen adaylardan biri de Mansur Yavaş! Her zaman bir adım geride kalmayı düşünen Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda ilk kez bu kadar net bir açıklama yaptı. Yavaş "Altılı masa ne derse o" dedi.

Abone ol

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı hala belirsizliğini koruyor. Ancak bazı isimler var ki onlar sürekli kamuoyunun gündeminde. O isimlerden biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş. Her zaman bir adım geride kalmayı tercih eden Yavaş, belki de ilk defa adaylığı konusunda ilk kez bu kadar net konuştu. 

YouTube'da yaptığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla son aylarda siyasette gündemi belirleyen Oğuzhan Uğur, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la görüşmesi sonrası Yavaş'ın cumhurbaşkanı adaylığı konusunda ne düşündüğünü yazdı. 

"KEMAL BEY'İN ÖNÜNE GEÇMEM MASA NE DERSE O"
Uğur, Yavaş'ın adaylığıyla ilgili şu ifadeleri kullandı;

Mansur Beye “aday olmanızı isteyen çok, düşünmüyor musunuz?” diye sorduğumda bana, “Kemal bey benim için çok savaştı, asla önüne geçmem, masa ne derse o” demişti. Tek kamera yokken…Bu samimiyete ve vefaya pek az şahit olduk cidden. Kendisi madem açıldı, ben de döküleyim dedim =)
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar SEÇİM 2023 Mansur Yavaş adayını resmen ilan etti SEÇİM 2023 AK Parti'den seçim ve EYT açıklaması! EYT ne zaman yasalaşacak? Gündem "Mesele kan dökmeye tövbe etmekse biz varız" SEÇİM 2023