6'lı masadaki adaylık kavgası devam ederken Cumhur İttifakı kanadı seçim hazırlıklarını hızlandırdı

6'lı masa geçtiğimiz gün 12. toplantısı ile bir araya geldi. Toplantıdan bir gün sonra İYİ Parti Genel Başkanı kameralar karşısına geçerek zehir zemberek sözlerle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmediğini söyleyip masadan ayrıldıklarını söyledi. Akşener'in sözlerinden sonra masadaki kavga resmiyet kazandı. 6'lı masa kavga işleriyle uğraşırken Cumhur İttifakı ise seçim müziğine kadar her şeyi hazırladı.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dünkü 'adaylık' restinin ardından Türkiye'nin gündemi değişti.

Akşener'in Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na 'millet sizi göreve çağırıyor' çağrısı iki başkandan karşılık bulmasa da siyasette taşlar yerinden oynadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, ilk açıklamasında "Merak etmeyin, bütün taşlar yerine oturacak" mesajını verdi.

6'LI MASA KAVGA İLE UĞRAŞIRKEN CUMHUR İTTİFAKI SEÇİME HAZIR
6'lı masada uzun süredir konuşulan kavga hadiseleri resmen gün yüzüne çıkarken Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu bugün kalem aldığı bir yazıda Cumhur İttifakı'nın seçim hazırlıklarını tamamladığını kaleme aldı.

CUMHUR İTTİFAKI VEKİL LİSTELERİNİ NEREDEYSE TAMAMLAMAK ÜZERE
Terkoğlu yazısında Cumhur İttifakı'ndaki hazırlıkları şu sözlerle anlattı:

Önce iktidardan başlayalım. Duyduğuma göre Cumhur İttifakı, vekil listelerini neredeyse tamamlamak üzere. Hangi bakanların aday olacağı dahi belirlenmiş. Öyle ki aradığım bir isim, “6’lı masa gündemimizde yok, biz propaganda hazırlığımızı yapıyoruz” dedi. Seçim şarkısı o mu bilmem, arkadan gelen ses, Sami Yusuf’un, Nesimi’nin sözlerine bestelediği “Ben bu cihana sığmazam”dı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan ittifak açıklaması: Kesin bir çizgimiz yok Siyaset Kemal Kılıçdaroğlu'ndan adaylığının açıklanmasına saatler kala dikkat çeken hamle! "İn oradan aşağı" SEÇİM 2023 "Deprem bölgesi normale dönmeden bize dinlenmek haram" Gündem Altılı masadan kalkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geri dönmek için tek şart SEÇİM 2023