6'lı masadaki aday belirsizliği sürerken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş adayını resmen ilan etti

2023 seçimleri için 14 Mayıs işaret edilirken 6'lı masadaki cumhurbaşkanı adayı belirsizliği de sürmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi içerisinden Kemal Kılıçdaroğlu sesleri yükselirken İYİ Parti cephesi tarafını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yana kullanmış durumda. Tüm bu tartışmalar sürerken Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş da adayının Kılıçdaroğlu olduğunu resmen ilan etti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta peş peşe 2023 seçimlerinin 14 Mayıs'ta yapılacağını ilan etmesinin ardından artık tüm gözler 6'lı masa içerisinden çıkacak adaya çevrildi.

10 buluşma yapılmasına rağmen hala aday çıkaramamış 6'lı masaya vatandaşlar tepki gösterirken kulis bilgileri ışığında aday olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gösteriliyor.

6'lı masanın en güçlü adayı olarak Kılıçdaroğlu ismi öne çıksa da İYİ Parti lideri Meral Akşener her fırsatta İmamoğlu ile olan yakınlaşmasından tarafının İmamoğlu olduğunu ifade ediyor.

ADAYLIK TARTIŞMASINA MANSUR YAVAŞ DA KATILDI
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş Batıkent Rekreasyon Alanı ile 10 Adet Parkın Temel Atma ve Açılış Töreni'ne katıldı.

Burada konuşma yapan Mansur Yavaş'tan Kemal Kılıçdaroğlu'na övgüler geldi.

YAVAŞ'IN ADAYI KILIÇDAROĞLU
Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na "İnşallah bu parkın açılışına Cumhurbaşkanı olarak teşrif edersiniz." ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'ın bu sözlerinin ardından açılışa katılanlar ayağa kalkarak uzun süre bu sözleri alkışladı.

AK Parti'den seçim ve EYT açıklaması! EYT ne zaman yasalaşacak? Gündem "Mesele kan dökmeye tövbe etmekse biz varız" SEÇİM 2023 Devlet Bahçeli, İsveç'in skandalına NATO üyeliği üzerinden cevap verdi SEÇİM 2023 Seçim tarihi soruldu Erdoğan'ın sözleriyle yanıt verdi SEÇİM 2023