Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kurası ne zaman çekilecek?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 sürekli işçi alımı duyuru yapmış ve başvurular İŞKUR üzerinden 22-27 Mart tarihlerinde alınmıştı. Başvurularını yapan adaylar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişini beklemeye başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman?

Abone ol

Sağlık Bakanlığının taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 10 bin 900 sürekli işçi alımı yapılacak. Yapılacak işçi alımı başvuruları İŞKUR'a yapıldı. Binlerce aday, başvuru sonrasında kura çekilişini bekliyor ve Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman merak ediyor. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası tarihi...

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura çekimi 25-26 Haziran tarihinde yapılacak. Kura, noter huzurunda çekilecek. Kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI 10 BİN 900 İŞÇİ ALIMI HANGİ KADROLARA OLACAK?

Sağlık Bakanlığının taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 10 bin 900 sürekli işçi alımı yapılacak.

Bu kapsamda; 4 bin 958 temizlik görevlisi, 3 bin 386 güvenlik görevlisi (silahsız), 747 klinik destek elemanı (hastane), 520 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 279 elektrikçi, 195 inşaat boyacısı, 130 marangoz, 277 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 258 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elamanı ile 150 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı istihdam edilecek.

Kocaeli Şehir Hastanesi cumartesi günü açılıyor Sağlık Bir istifa çağrısı da Cumhur İttifakı ortağından Gündem H3N8 Kuş Gribi'nde ilk ölüm Sağlık Kan stokları kritik seviyede! Bazı ameliyatlar ertelendi Sağlık