Hızla 42 kilo alan kadın hastaneye başvurduğunda hayatının şokunu yaşadı

İtalya'nın Milano kentinde hızla kilo almasından şüphelenen 49 yaşındaki Rachele, hastaneye başvurdu. Yapılan tetkikler sonrasına yumurtalık tümörü olduğu anlaşılan kadın teşhisin ardından 4 saatlik bir ameliyat geçirdi. Kadın, tehlikeli ameliyatının ardından eski kilosuna geri döndü.

Abone ol

İtalya'nın Milano kentinde kısa süre içinde 78 kilogramdan 120 kilograma ulaşan 49 yaşındaki Rachele durumdan şüphelenerek hastaneye başvurdu.

42 KİLOGRAM TÜMÖR ÇIKARILDI
Hastanedeki tetkiklerin sonucunda kurumsal bir şirkette sekreter olarak çalışan Rachele'a yumurtalık tümörü teşhisi kondu. Teşhisin ardından yaklaşık 4 saat süren bir ameliyata alınan Rachele'ın yumurtalığından 42 kilogram tümör çıkarıldı.

NADİR GÖRÜLEN BİR DURUM
Sağ yumurtalığında kontrolsüz şekilde büyüyen tümör nedeniyle tehlikeli bir ameliyat geçiren kadın, taburcu olmasının ardından eski kilosuna geri döndü.

Doktorlar, kontrolsüz şekilde büyüyen tümörlerin çok nadir görülen bir durum olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman yapılacak? Sağlık Sünnet hastalıkların önüne geçiyor Sağlık Uzman isim sarımsağın faydasını saymakla bitiremedi Sağlık Ölümcül 'Marburg virüsü' yaygınlaştı! Uzmanlar o ülkeler için uyardı Dünya