MTV son ödeme tarihi uzatıldı mı, ne zaman?

MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi, ocak ve temmuz aylarında iki taksitte ödeniyordu. Bu seneye mahsus olarak iki katı alınmasına karar verilmişti. Ek MTV uygulaması ödeme takvimi açıklandı. Peki, MTV temmuz son ödeme tarihi uzatıldı mı? Ek MTV ödeme tarihi nedir?

Abone ol

Gelir İdaresi Başkanlığı, 2023 MTV ikinci taksiti son ödeme tarihinin uzatıldığını açıklandı. Motorlu Taşıtlar Vergisi, iki taksitte ödeniyordu. Deprem nedeniyle oluşan finansman açığı için sadece bu yıl iki katı MTV alınmasına karar verilmişti. Peki, MTV son ödeme tarihi ne zaman? 2023 ek MTV ödeme tarihi nedir?

MTV SON ÖDEME TARİHİ UZATILDI MI, NE ZAMAN?

Gelir İdaresi Başkanlığınca (GİB), 2023 yılına ait gelir vergisi ile motorlu taşıtlar vergisinin 2. taksiti ödeme süresinin 4 Ağustos'a kadar uzatıldığı bildirildi.

EK MTV ÖDEME TARİHİ NEDİR?

Sadece bu yıl alınacak ek MTV ödemesi iki taksitte alınacak. İlk ek MTV ödemesi ağustos ayı sonuna kadar, ikinci ek MTV ödemesi ise kasım ayı sonuna kadar yapılacak.

Akaryakıt fiyatları zamlandı tabelalar güncellendi! Gündem Ek MTV ödemesi ne zaman, aracı alan mı, satan mı yapacak? Otomotiv Motorine zam bekleniyor! Ekonomi Otomotivde piyasa bozucu faaliyetlere 118,8 milyon TL ceza Ekonomi