MTV 2. taksit ödemesi son gün ne zaman, nasıl yapılır?

MTV ödemeleri, yılda iki kez ocak ve temmuz aylarında yapılıyor. Bu yıla özel olarak MTV ödemesi iki katına çıkarıldı. İki taksit ile birlikte iki ek MTV ödemesi yapılacak. Temmuz ayında yapılacak MTV 2. taksit ödeme tarihi uzatılmıştı. Peki, MTV 2. taksit ödemesi son gün ne zaman? MTV ödemesi nasıl, nereden yapılır?

Abone ol

MTV 2. taksit ödemesi için verilen ek süre dolmak üzere. Motorlu Taşıtlar Vergisi, bu yıla mahsus iki katına çıkarılmıştı. Ocak ve temmuz aylarında iki taksitte ödenen MTV ödemesine iki ek MTV taksiti eklendi. Araç sahipleri MTV 2. taksit ödeme son günü ne zaman, nasıl yapılır merak ediyor. Ek MTV ödeme tarihleri nedir?

MTV 2. TAKSİT ÖDEME SON GÜNÜ NE ZAMAN?

MTV 2. taksit ödemesi, normalde 31 Temmuz'da sona eriyordu. Bu süre uzatıldı. 2023 MTV 2. taksit ödemesi son günü 4 Ağustos Cuma olarak belirlendi.

MTV ÖDEMESİ NASIL, NEREDEN YAPILIR?

Motorlu Taşıtlar Vergisi, Gelir İdaresi Başkanlığı internet adresi olan gib.gov.tr üzerinden ya da mobil uygulamadan yapılıyor. MTV ödemeleri, anlaşmalı banka şubelerinden, internet - telefon bankacılığından, vergi daire veznelerinden, PTT şubelerinden de ödenebiliyor.

EK MTV ÖDEME TARİHLERİ NEDİR?

EK MTV ödemesi iki taksitte yapılacak. İlk ek MTV ödemesi ağustos ayında olacak. İkinci ek MTV ödemesi ise kasım ayında yapılması gerekiyor.

Kasko yaptırmak isteyenler fiyatlara isyan ediyor Ekonomi İkinci el otomobillerde fiyatlar düşecek mi? Ekonomi LPG'ye zam geldi Ekonomi 627 adet Togg teslim edildi Otomotiv