Zafer Şahin ve Murat Gezici CNN Türk'te canlı yayında birbirlerine girdi: İnsanların onuruna şerefine dil uzat...

Türkiye seçim atmosferini yaşarken televizyon ekranlarındaki yorumcular da kendisini buna kaptırıp sert tartışmalar yaşıyor. Zafer Şahin ile Murat Gezici arasında da böyle bir tartışma yaşandı. Şahin, Gezici'nin yanındaki çalışanlarına açlık sınırının altında maaş verdiğini söylerken Murat Gezici ise Zafer Şahin'e 'çift maaş alıyorsun' diyince ortam gelirdi.

Abone ol

14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde televizyon ekranlarında da gerilim dozu artabiliyor. CNN Türk ekranlarında da canlı yayında Murat Gezici ile Zafer Şahin arasında böyle bir tartışma yaşandı. Tartışmanın sonunda ikilinin sesleri de birbirlerine karşı yükseldi. 

İşte ikili arasında yaşanan tartışma: 

Zafer Şahin: Murat Gezici, buna son zamanlarda ağırlık verdi. İnsanların onuruna saldırı olarak değerlendirilebilecek 'toplumun yüzde 14'ünü si oluşturuyorsunuz, zenginsiniz' gibi serbest stilde çarpıtmalar ve yalan yanlış bilgilerle insanların kişiliklerine hakaret ediyor. Murat Bey, bir laf vardır 'evi camdan olan komşusunun evine taş atmayacak'. 

Biz emeğiyle çalışan insanlarız, bizler sizler gibi belediyelere, kuruluşlara, STK'lara fatura kesmiyoruz. İnsanları toplum önünde hedef göstermek kimsenin hakkı değildir. Lütfen bu söylemden vazgeçin. Siz daha önce katıldığımız bir programda açlık sınırından bahsederken yanınızda çalıştırdığınız insanlara açlık sınırının yarısı kadar maaş vermiş insansınız. 

Murat Gezici: Siz de emekli oldunuz çift maaş alacaksınız. 

Zafer Şahin: Belden aşağı vurmaya devam et. Karşılığını alırsın bir gün. Sen bir yaşına bak. Nerede oturduğuna bak. Ondan sonra insanların onuruna, şerefine dil uzat. 

Ramazan boyunca dizilerde yemek sahnesi çekilmesi yasaklandı mı? Medya Leyla ile Mecnun Yeniden bitti Magazin Can Ataklı'dan sinkaflı sözler! SEÇİM 2023 FOX TV sunucusu altılı masa için oy istedi SEÇİM 2023