TRT'nin ödüle layık gördüğü gençlerden biri de Haberet'ten! Mesai arkadaşımız Aziz Berke Duran birinci oldu

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Ödül gecesinde, Haberet stajyeri İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümü öğrencisi Berke Duran 12 farklı kategoriden biri olan 'İnternet Haberi' kategorisinde birinciliğe layık görüldü. Mesai arkadaşımızı yürekten kutluyoruz.

Abone ol
  • Bu yıl 10’uncusu düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.
  • 180 kişinin finale kaldığı yarışmada,12 farklı kategoride ödül verilirken finalistler heyecan dolu anlar yaşadı.

GENÇ YETENEKLERDEN BİRİ DE HABERET'TEN

  • Finale kalarak birincilik elde eden gençler arasında bir dönem Haberet'te mesai arkadaşımız olan Berke Duran da vardı.
  • 21 yaşındaki Berke TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasının İnternet Haberi kategorisinde 'Farklı Semtin İlk Sahnesi' projesiyle birinci oldu.

  • Duran, kendisine birinciliği getiren haberde Kocamustafapaşa'da bulunan Çevre Tiyatrosu'nu konu edinmişti.

  • Duran, ödül konuşmasında birinciliğe layık görülen eserine katkıda bulunanlara teşekkür ederek şunları kaydetti:
"Türkiye'mizde sanat günden güne gelişiyor. Nevra Serezli ve Süheyl Uygur'a röportaj verdikleri için teşekkür ediyorum. Çevre Tiyatrosu'nun rahmetli müteahhiti Hasan Zengin'in değerli ailesine, Doç. Dr. İbrahim Sena Arvas'a ve biricik aileme çok teşekkür ediyorum."
Nevra Serezli / Berke Duran

YARIŞMAYA 2 BİN 618 KİŞİ BAŞVURDU

  • Yarışmaya, 130 üniversiteden toplam 2 bin 618 genç başvurdu. Finale kalan 120 eseri üreten 180 kişi ise Geleceğin İletişimcileri Haftasına katılma şansı elde etti.
  • Dereceye giren eserler, Ankara TRT Arı Stüdyolarında gerçekleştirilen büyük finalde açıklandı. TRT 2’den canlı yayınlanan ödül gecesinde heyecan doruktaydı.
  • Dereceye girmeyi başaran eser sahipleri, ödüllerini İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, sektörün önde gelen isimleri ve TRT yöneticilerinden aldı.

İsrail'de TRT Haber ekibine taciz Gündem Popüler Kanallarda Bu Akşam Hangi Diziler Var? Medya Kızıl Goncalar, Hudutsuz Sevda, Kirll Sepeti Gibi Dizilerin Kanalı NOW'dan Apar Topar Final Kararı Medya Sosyal medya vergilerine yeni düzenleme Medya