Emre Kınay, RTÜK'ün dizilere bir ay boyunca yemek sahnesi yasağı getirdiğini iddia etti! RTÜK Başkanı tartışmalara son noktayı koydu

Emre Kınay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla RTÜK'ün ramazan ayı nedeniyle dizilerin yapımlarına özel bir uyarı gönderildiğini iddia etti. Söz konusu iddiaların ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Abone ol

Oyuncu Emre Kınay'ın Instagram hesabından yaptığı, "Ramazan ayı boyunca yemek sahneleri yasaklandı" açıklaması sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Akşam saatlerinde açıklama yapan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin iddiaların yalan olduğunu duyurdu.

"BÖYLE BİR YAZI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"
Soysal meyda hesabından oyuncu Emre Kınay'a tepki gösteren Şahin, "Dizi-film sektöründeki başarısızlıklarının üzerine siyasi kariyerinde de başarısız olmuş bir şahıs gündemde kalmak için çaresizce iftiraya başvurmuş. 1 Nisan şakası olmasını umduğum iddia tamamen asılsızdır, yalandır. RTÜK’ün yapımcılara Ramazan boyunca yemek sahnesi çekilmeyecek gibi bir yazı göndermesi söz konusu değildir." ifadelerini kullandı.

Leyla ile Mecnun Yeniden bitti Magazin Can Ataklı'dan sinkaflı sözler! SEÇİM 2023 FOX TV sunucusu altılı masa için oy istedi SEÇİM 2023 Kızılcık Şerbeti'nde oruç sahnesi gündem oldu Magazin