Yeşim Salkım'dan Dilan Polat isyanı! Sözleri sosyal medyayı ikiye böldü: Şöhret meraklısısınız!

Yeşim Salkım, uzun zamandır Dilan Polat yayınları yapanlara tepki gösterdi. Salkım, "Dilan Polat’ı konuştuğunuz kadar Depremde can veren insanların haklarını savunmadınız! Hepiniz şöhret meraklısısınız!" sözleriyle öfkesini kustu. Salkım'ın bu sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.

Abone ol

Dilan Polat, Engin Polat ve ailesinin lüks hayatı yapılan soruşturma derinleşmiş ve aile günler devam eden sorgulardan sonra tutuklanmıştı.

Kara para aklama, vergi kaçırma gibi iddialarla suçlanan aile günlerdir sosyal medyanın gündemine oturdu.

YEŞİM SALKIM İSYAN ETTİ

Bu konuda gerek avukatlar, gerek gazeteciler gerekse fenomen isimler sık sık açıklamada bulunuyor. Sosyal medyada gündem olan Dilan Polat konusu sonrası Yeşim Salkım isyan etti.

"DEPREMDE CAN VEREN İNSANLARIN DA HAKLARINI BU ŞEKİLDE ARIYOR MUSUNUZ?"

Salkım açıklamasında "Depremde can veren insanların da haklarını bu şekilde arıyor musunuz? Hiç müteahhitleri dile getiriyor musunuz? Yok, çünkü bunlar size ün, şöhret getirmez. Gerçekten adalet arayışında değilsiniz! Hiç bunlarla da ara sıra ilgileniyor musunuz? Hiç bunları da kurcalıyor musunuz?" diyerek isyan etti.

"ŞÖHRET DERDİNDESİNİZ"

Yeşim Salkım devamında ise "Orada gerçekten acı var burada biraz da dedikodu var, nasıl gündem olabilirim var öbür tarafta insan hakları var. Çünkü siz işinize geleni yapan insanlarsınız. Siz sadece şöhret derdindesiniz başka da bir halt bilmiyorsunuz" diyerek sinirlendi.

Dilan Polat ifade verirken bayıldı Magazin Mali’nin aşk hayatına Yasmin’den veto - Kısa Kısa Magazin Magazin Araba kullanırken bilincini kaybeden Metin Uca trafik kazası geçirdi Magazin Suçlu bulunurlarsa ne olacak? Magazin