Yeni dizi “Ateş Kuşları” reytinglerde sezonun en iyi açılışını yapan dizi oldu!

Duygu yüklü hikayesi ile izleyenleri derinden etkileyen Ateş Kuşları, yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Ateş Kuşları ilk bölümüyle, Tüm Kişiler kategorisinde %8,50 izlenme oranı, %18,76 izlenme payı, AB'de %5,33 izlenme oranı, %13,44 izlenme payı ve 20+ABC1'de %7,04 izlenme oranı, %15,36 izlenme payı elde etti.

Abone ol

Ateş Kuşları Tüm Kişiler'de tüm diziler arasında sezonun en iyi açılışını yaptı.

KONUSU NEDİR?
Dizide hayatlarını sokakta idame ettirmeye çalışan, ebeveynlerinin sorumsuzluğunun bedelini çoğu zaman canlarıyla ödeyen ve çoğu 20 yaşını bile göremeden hiç sevmedikleri bu dünyaya gözlerini açan sokak çocuklarının yaşamı anlatılıyor.

İLK BÖLÜME DAMGA VURANLAR
"Ateş Kuşları"nın birinci bölümüne duayen isim Selda Bağcan'ın seslendirdiği "Adaletin bu mu dünya" şarkısı, Mercan'ın "Büyüyünce ne olacaksın?" sorusuna verdiği "Biz büyümüyoruz ki, 13 yaşında filan ölüyoruz!" cevabı ve Kara'nın "Cennete gidince hepinizi Allah'a şikayet edecek!" sözleri damga vurdu ve izleyenlere duygusal dakikalar yaşattı.

OYUNCULARI KİM?
Yapımı Mehmet Bozdağ'a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'e ait; yönetmenliğini Gökhan Ayiz'in yaptığı Ateş Kuşları'nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz, Umut Ege Baştemur ve Çınar Yükçeker yer alıyor.

Gülşen İstanbul konseri için tarih verdi Magazin Cüneyt Arkın'ın ailesinden 'miras kavgası' açıklaması Magazin Hastaneye kaldırılan Doğa Rutkay 'perişanım' dedi Magazin Survivor ne zaman, saat kaçta başlayacak? Magazin