Yalnızlık başlarına vurdu! Murat Boz'dan Oğuzhan Koç'a hayat öpücüğü 💋 "Hayatımda sadece Murat Boz var"

Ünlü şarkıcı Murat Boz ve meslektaşı Oğuzhan Koç oldukça yakın arkadaşlar. Sık sık yan yana görüntülenen Oğuzhan Koç ile Murat Boz 'Hayatımızda sadece birbirimiz varız' esprisi ile adlarından söz ettirmişti. Bu defa Murat Boz'dan Oğuzhan Koç'a Kuruçeşme'de bir mekanda ense öpücüğü geldi. O anlar kameraya böyle yansıdı.

Abone ol

Ünlü şarkıcı meslektaşlar Oğuzhan Koç ve Murat Boz'un oldukça yakın arkadaşlar aynı zamanda...

O Ses Türkiye jüriliği, Oğuzhan Koç'un sunucu olarak yer aldığı 'Üç Adam' programı gibi işlerde ikiliyi sık sık birlikte gördük. Pop müziğin sevilen iki yakışıklısı, şimdilerde İstanbul gecelerinde beraber objektiflere yakalanıyor.

Geçen akşam bir mekandan birlikte ayrılan Oğuzhan Koç ve Murat Boz, gazetecilerle sohbet etti.

Murat Boz bu esnada yurt dışında Hadise ile bir konser planları olduğunu dile getirdi.

Boz, "Hadise ile New York'ta bir konserimiz var. Vize işlemleriyle ilgileniyoruz ve umarım her şey yolunda gider, harika bir konser sunarız," şeklinde konuştu.

Oğuzhan Koç da arkadaşına bu sırada vize esprileri yapıyordu. Bir araya geldiklerinde dedikodu yapmayı bilmedikleri için sadece müzik konuştuklarını ve işten bahsettiklerini söyleyen ikili bu durumdan son derece memnun olduklarını da söyledi. Öte yandan Murat Boz, kendisine sorulan ilişki iddiaları hakkında 'Hayatımda kimse yok.' dedikten sonra 'Bilmiyorum Oğuzhan'ın hayatında var mı...' diye arkadaşına dönmüştü.

"HAYATIMDA MURAT BOZ VAR"

Oğuzhan Koç ise "Hayatımda Murat Boz var." cevabını verdikten sonra arkadaşını da alarak uzaklaşmıştı. Aynı geceden gelen diğer görüntüler de bu ikilinin samimiyetini kanıtlar nitelikteydi.

MURAT BOZ'DAN OĞUZHAN KOÇ'A HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

Çünkü Murat Boz, Oğuzhan Koç'a usulca arkasından yanaşıp ensesini öpüyor.

Oğuzhan Koç da ne olduğunu anlamaya çalışırken dönüp arkadaşına bakıyor bu öpücük sonrası.

İşte Oğuzhan Koç'un "Hayatımda sadece Murat Boz var." sözlerini kanıtlar nitelikte Murat Boz öpücüğü...

Ünlü sanatçı hayatını kaybetti! Magazin Ece Seçkin'den 'hastalık' itirafı! Magazin Berfu Yenenler'den 'Adnan Oktar' itirafı! Magazin MasterChef eleme gecesinde büyük hata: İşte elenen isim! Magazin