Yalı Çapkını gerçek hikayesi nedir?

Yalı Çapkını dizisi Star TV'de ekrana geliyor. Cuma günleri yayınlanan dizi büyük ilgi görüyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını dizisi hangi kitaptan uyarlandı, Yalı Çapkını gerçekte kim, Yalı Çapkını gerçek hikayesi nedir merak ediliyor. İşte detaylar...

Abone ol

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını, hikayesi ve oyuncuları ile Cuma günleri ilgiyle izleniyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını, Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir hikayesinden uyarlanıyor. Bu ise merak uyandırıyor. Peki, Yalı Çapkını gerçek hikayesi nedir, Yalı Çapkını gerçekte kim? Hangi kitap uyarlaması?

YALI ÇAPKINI HANGİ KİTAPTAN UYARLANDI?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitapları son dönemin başarılı dizilerine uyarlanmıştı. Fakat Yalı Çapkını bir kitaptan değil Gülseren Budayıcıoğlu'na giden bir hastaya ait gerçek bir hikayeden uyarlandı.

YALI ÇAPKINI KİMİN HİKAYESİ?

Yalı Çapkını dizisine hikayeyi veren Gülseren Budayıcıoğlu, ''Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabii ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterlerle empati yapacaksınız. Ben en çok Seyran ile ablası Suna'yı kendime yakın görüyorum. Benim de kardeşimle ilişkim böyle yakındı. Halanın, evdeki anne Esme'nin, Suna'nın kaderi başka" ifadelerini kullanmıştı.

Yalı Çapkını karakterlerinden hangisinin Gülseren Budayıcıoğlu'nun hastası olduğu, kimin hikayesi olduğu merak ediliyor. Fakat hikayenin gerçek sahipleri ile etik kuralları çerçevesinde paylaşılmıyor.

Süheyl Uygur kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Burçin Orhon kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Balonlu ayakkabıları linç yedi Magazin Burak Deniz ile Didem Soydan yine ayrıldı Magazin