Eski Survivor yarışmacısı Yağmur Banda, Doya Doya Moda'da!

Yağmur Banda kimdir merak ediliyor. Eski Survivor yarışmacısı Yağmur Banda, Doya Doya Moda yarışmasına katıldı. Yeni yarışmacı olarak tanıtılan Yağmur Banda'ya dair bilgiler araştırılıyor. Peki, Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Abone ol

Survivor'da iki kez yarışan Yağmur Banda, bu sefer de şansını Doya Doya Moda programında deneyecek. Tekvando'da Türkiye Şampiyonluğu olan Yağmur Banda, yeni yarışmacı olarak tanıtılması ile merak konusu oldu. İşte Yağmur Banda hakkında merak edilenler...

YAĞMUR BANDA KİMDİR?

Yağmur Banda, 1998 yılında İzmir‘de doğmuştur. Babası Hamit Banda annesi ise Deniz Eryılmaz Banda’dır. 

2006 senesinde tekvandoya başladı. Yaklaşık 15 yıldır bu spor ile ilgileniyor. İzmir Büyükşehir Belediyespor takımının sporcusudur. 2012 senesinde Tekvando Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı zamanda Gençler Milli Takım Seçmeleri İkincisi ve Gençler Alanya Şampiyonası Üçüncüsü oldu.

2018 senesi “Survıvor 2018 All Star” yarışmasında katıldı.

Banda, 15 Ocak 2022 günü TV 8’de başlayan “Survivor 2022 All Star” kadrosuna korona virüs sebebi ile yarışmaya katılamayan Nisa Bölükbaşı‘nın yerine dahil oldu.

Kalp krizi geçiren Gökhan Özen'in sağlık durumu nasıl? Magazin Ebru Şancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin MasterChef Yağız Özçelik kimdir? Magazin MasterChef'te kim elendi, kim gitti? Magazin