Wanda Nara'dan hastalık açıklaması: Icardi çılgına dönmüştü!

Galatasaray'ın forveti Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, yaşadığı losemi hastalığının ardından yaşananları anlattı. Nara, Icardi'nin tepkisi hakkında, "Çılgına dönmüştü, uyuyamıyordu" dedi.

Abone ol

Galatasaray'ın forvet oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, lösemi hastalığına yakalandığını açıklamıştı. Nara, bu dönemde yaşananları anlattı. 

"ÇOCUKLARLA VAKİT GEÇİRİYOR"

Icardi ile olan ilişkilerini anlatan Wanda, "Birlikte çok şey yaşadık ve uzun zaman sonra gerçek sevginin ne olduğunu gördüm. Biri hasta olduğumda geceleri uyandığını görüyorum. Şimdi ben İstanbul'da olmadığım için antrenman yapıyor ve sonra çocuklarla vakit geçiriyor" dedi.

"GECELERİ UYUYAMIYORDU"

Hastalık sürecine değinen güzel model, "Birlikte 10. yılımızı kutlamadan hemen önce, bana hastalık teşhisi (lösemi) konduğunda hastanede olduğumu hatırlıyorum. Sabah 4'te kalktım ve Mauro'yu telefonunda tedavi ararken buldum. Çılgına dönmüştü, uyuyamıyordu. Orada, size söylenen, "İyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta" sözünü anlıyorsunuz. Hayat sizi gerçek aşkı görebileceğiniz durumlarla karşı karşıya getiriyor" ifadelerini kullandı.

Ebru Şallı'nın eşine dolandırıcılık davası Magazin 'Serdar Ortaç acilen tedavi olmalı' Magazin Polat çiftinin komşularıyla kavgası kamerada Magazin Nevra Bilem'e dolandırıcılık iddiasıyla şikayet yağıyor Magazin