Wanda Nara, gizlice biriyle buluştu: Icardi çılgına döndü

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara için bomba bir iddia Arjantin'den geldi. Söylenene göre Nara, L-Gante isimli şarkıcıyla gizlice buluştu. Icardi ise bunu öğrenince çılgına döndü. İşte detaylar...

Abone ol

Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara arasında bomba bir gelişme daha yaşandı. İddiaya göre Nara, L-Gante isimli şarkıcıyla gizlice buluşunca Icardi çılgına döndü.

Arjantin basınından Caras'ta yer alan habere göre Mauro Icardi, Wanda Nara ile L-Gante arasındaki gizli buluşmayı öğrenince öfkeden adeta çılgına döndü.

İddiaya göre Arjantin'e yeni gelen Wanda'nın, şarkıcı L-Gante'nin evini ziyaret ettiği ortaya çıktı.

UÇAKTA ÖĞRENDİ

Antalyaspor maçı sonrası Icardi bu haberi takım arkadaşlarıyla birlikte uçakta öğrendi. Yıldız golcü bu haberi öğrenmesinin ardından adeta çılgına döndü.

TAKIM ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRDİ

Uçakta bulunan görgü tanıkları, Icardi'nin öfkesinin gözle görülür düzeyde olduğunu ve takım arkadaşlarının onu sakinleştirmek için müdahale etmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

Engin Polat'ın iş yerine silahlı saldırı! Magazin Melis Sezen'in şoke eden dansı Magazin Diva Yorgun'u bir de bu seslerden dinleyin Magazin Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak? Magazin