Uyuşturucu kullandığını itiraf ettikten sonra gözaltına alınmıştı: Dilan Polat'ın kardeşinin evinden çıkanlar şoke ettirdi

Sosyal medyada yaptığı canlı yayında uyuşturucu kullandığını itiraf eden ve gözaltına alınan Sıla Doğu, emniyete alınmıştı. Doğu'nun evinde yapılan operasyonda 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap, 3 adet uyarıcı hap, 1 gram kokain ele geçirildi.

Abone ol

Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında uyuşturucu kullandığını, "Kokain içiyorum" ifadesiyle itiraf ettiği için gözaltına alınan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, emniyete götürülmüştü. 

Öte yandan Doğu'nun evine yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sıla Doğu, yaptığı canlı yayın sırasında "Kokain içiyorum" şeklinde bir itirafta bulundu. Bu durum kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, konuyla ilgili bir soruşturma başlatıldı.

UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Soruşturma kapsamında Sıla Doğu, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yapılan operasyonda, 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap, 3 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 1 gram kokain ele geçirildi.

Doğu, işlemler için emniyete götürülürken yüzünü göstermemeye özen gösterdi. O anlar kameralara yansıdı.

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu serbest bırakıldı! Magazin Ünlü oyuncu domates topladı, salça yaptı! Magazin Barışma iddialarına yanıt verdi Magazin Erbil'e çocuklarından 'evlilik' vetosu Magazin