Ünlü yönetmen Abdülkadir Ceylan Ede'nin korkunç ölümü! Sapanca Gölü'nde boğulma tehlikesi geçirdi, hastanede hayatını kaybetti

"Deli Yürek", "Aynalı Tahir", "Pusat" ve "Acı Hayat" gibi pek çok önemli dizinin yönetmenliğini yapan Abdülkadir Ceylan Ede'den sevenlerini kahreden haber geldi. Sapanca Gölü'nde boğulma tehlikesi atlatan yönetmen Abdülkadir Ceylan Ede kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Abone ol

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde gölde boğulma tehlikesi atlatan ünlü yönetmen Abdülkadir Ceylan Ede, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

KURTARILAMADI

Ede (58), kayıkla açıldığı Sapanca Gölü'nde bir süre yüzdükten sonra boğulma tehlikesi geçiren ve arkadaşları tarafından sudan çıkarıldı.

Ardından tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

"Aynalı Tahir", "Pusat" ve "Acı Hayat" gibi birçok önemli dizinin yönetmenliğini yapan Ede'nin cenazesi, defnedilmek üzere Eskişehir'e gönderildi.

Sinan Akçıl'dan çok konuşulacak TOGG sözleri Magazin Icardi, yeni aracına servet ödedi Magazin Fenerbahçeli Fred, Ayasofya'yı gezdi Magazin Mehmet Ulay kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Magazin