Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi

"Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen oyuncu Erkan Petekkaya, Göcek'te koyların şirketlere kiralayan MUÇEV'i şikayet etti.

Abone ol
  • Oyuncu Erkan Petekkaya, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek mahallesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yardım çağrısında bulundu.
  • Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erkan Petekkay, Göcek'te, çok sayıda yerin Muğla’ya Hizmet Vakfı (MUÇEV) aracılığıyla şirketlere kiralandığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
Sayın Cumhurbaşkanım. Eminiz ki ülkemiz içerisinde boğuştuğunuz bir çok sorun var. Ama Göcek ülkemizin cenneti, gözbebeğidir. Bizim gözbebeğimize bazı firmalar muçev vasıtasıyla kiralayıp göcekteki yerlileri gerçek toprak sahiplerini çeşitli katakullelerle kandırmaya çalışıp ve ellerindeki bütün serveti sevgilerini memleketlerine duydukları saygıyı hepsini bu şirket yok etmiştir. Adım Erkan Petekkaya. Ben 20 yıldır Göcekteyim bu sahildeki teknecilerin ve burdaki gerçek sahiplerin haklı olduğuna inanıyorum. Onlar adına sizden yardım rica ediyorum. Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor. Son olarak Sn.Cumhurbaşkanım ben Göcekteki tüm tekne sahiplerinin, buranın gerçek sahiplerinin bu insanların olduğuna inanıyorum. Sizden onlar adına yardım rica ediyorum. Amerikalıların kızılderililere yaptıklarını şimdi burda yapıyorlar.
  • Ardından Petekkaya sahile teknesi ile yanaşamadığını belirterek şu ifadelerle tepki gösterdi:
Ben bu sahilin kooperatif üyesiyim. Daha düne kadar burada teknem bağlıydı. Şimdi buraya, bizim sahilimize, bizim hakkımız olan karaya, bir takım şahsiyetler çökmüşler. Kendi sahilimize yanaşamıyoruz. Buraya çökenler kimler? Kim onlar? Kim ki bunlar, bizim kendi sahilimize botla bile yanaştırmıyorlar. Bunlar kim, soruyorum. Bunlar hangi cüretle buradaki yerlileri kovuyorlar? Kim bunlar?

Kenan Doğulu'nun doğum gününde dudak dudağa görüntülendi Magazin Kenan Doğulu'ya 50. yaş gününde komşularından kötü sürpriz! Magazin Oyuncu Ahmet Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı Magazin Şarkıcı Yalın, kariyerinin 20. yıl dönümüne özel konserde göz kamaştırdı Magazin