Ünlü oyuncu Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti

Son Dakika: Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Uğurlu 71 yaşında hayata veda etti. Birçok dizi ve filmde rol alan Uğurlu, Tabutta Rövaşata filmi ve Behzat Ç. dizisinde aldığı rollerle akıllarda yer etmişti. Acı haberi ise en yakın arkadaşları Cem Yılmaz ve Zafer Algöz duyurdu.

Abone ol

Tabutta Rövaşata, Behzat Ç gibi yapımlarda rol alan ve Türk tiyatrosunun çok önemli isimlerinden biri olan Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölüm haberini ilk duyuran Cem Yılmaz oldu.

Cem Yılmaz

"Çocukluk arkadaşlarım Taner kardeşimin ve Tuna abimin dayısı,Mustafa abimizin abisi değerli büyüğümüz Ahmet Uğurlu abimizin mekanı cennet olsun... Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim …Gençlik kahramanımızdı mekanı cennet olsun."

Zafer Algöz

"Büyük sanatçı, değerli ağabeyimiz #ahmetuğurlu’yu kaybettik. Çocukluğumuzun ve gençliğimizin Çobanbey mahallemizin ilk aktörü. Hepimizin ilham kaynağı… Allah rahmet eylesin.Hepimizin başı sağ olsun.. Çok büyük kayıp."

Yekta Kopan

"Ahmet Uğurlu’nun vefatı haberini üzülerek okudum az önce. Özel bir oyuncuya daha veda ettik."

'Hepsi' çok gergin Magazin Nihat Doğan ihanet iddialarına yanıt verdi Magazin Tekrar hastaneye kaldırıldı Magazin Ünlü oyuncu hayatını kaybetti Magazin