Ünlü magazin habercisi Esin Övet, estetik operasyon sonrası neredeyse gözlerini kaybetti!

Ünlü magazin habercisi Esin Övet, geçtiğimiz aylarda göz kapağı estetiği ameliyatı olmuştu. İddialara göre ameliyat sırasında Övet'in gözüne kimyasal madde kaçtı ve durum kötüye gitti. Gözlerinde büyük tahribat oluşan Esin Övet, "Yaşadığım günleri tarif edemem, amacım bir an önce iyileşmek" dedi.

Abone ol

Ülkemizde yapılan estetik ameliyatları zaman zaman kötü sonuçlara sebep olabiliyor.

Özellikle botoks operasyonları, dikkatsizlik durumunda ölüme kadar götürürken son olarak estetik ameliyatlarının mağduru Esin Övet oldu.

Habertürk’te magazin haberciliği yapan ünlü gazeteci Esin Övet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla, geçtiğimiz aylarda geçirmiş olduğu göz kapağı ameliyatı ve sonraki süreci anlattı.

Övet, göz kapağı ameliyatı sırasında gözüne kimyasal madde kaçarak durumun gittikçe kötüye gittiğini ifade etti.

Doktorun her seferinde “endişelenecek bir durum olmadığını” söylediğini aktaran Övet, “7 aydır düzeltmeye çalışıyorum. Doktor her seferinde “bir şey yok geçecek dedi”. Ama göz doktorları öyle söylemedi. Cornea nakli olacağım ama henüz olamıyorum. Çünkü gözün kök durumu buna izin vermiyor” dedi.

"TEK İSTEDİĞİM GÖZÜMÜ İYİLEŞTİREBİLMEKTİ"

7 aydır göz tedavisi aldığını da söyleyen Övet, “Yaşadığım günleri, ayları tarif edemem. Tek derdim bir an önce iyileşmek ve hayatıma devam etmekti. Tek istediğim iyileşmek, gözümü iyileştirebilmekti” diye konuştu.

Övet paylaşımlarında gözleri için kullandığı ilaçları da paylaşarak “Yedi aydır bunlar ve daha fazlasıyla yaşıyorum. Bir göz kapağı estetiğinden buralara geldik. Bu süreçte çok saygılı ve dikkatli davrandım” dedi.

5 ay boyunca gözlerini açamadığını belirten Övet, fotoğraflarda gözleri için “filtre” kullanıldığını da söyledi. Övet, “5 ay böyle yaşadım, gözlerimi açamadım. Hep filtre yaptı arkadaşlar siz anlamayın diye. O günlere tekrar dönmek istemiyorum ve hala geçirmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Birçok kişiden gelen destek mesajlarına karşılık teşekkür eden Övet, göz kapağı ameliyatını yapan doktorla ilgili de paylaşımlarda bulundu.

Övet, “Doktor “vicdanım rahat” dediği için artık mahkemeye intikal edecek durum. Başkaları da benim yaşadıklarımı yaşamasın. Herkes benim kadar sessiz kalmaz bu da bir gerçek” dedi.

Magazin Habercisi Esin Övet
Teoman'dan para itirafı: Meğer harçlık usulü... Magazin Deniz Uğur kimdir? Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur oynadığı diziler, filmler Magazin MasterChef All Star ana kadrosuna giren 7. yarışmacı belli oldu! Magazin TRT 1'in yeni dizisi Benim Güzel Ailem oyuncuları kimler, konusu nedir? Magazin