TikTok fenomeni Mika yaptığı twerk ile tepki topladı

Cinsiyet değiştirmesi ve harcadığı paralarda adından söz ettiren TikTok fenomeni Mika Can Raun, mini şortunu beline kadar çekip kalça dansı yapınca takipçilerinin sert eleştirilerine maruz kaldı.

Abone ol

Armağan Çağlayan'a ayda 50 bin lira harcadığını söyleyen ve cinsiyet değişimi ile 2 buçuk milyon TL harcayan TikTok fenomeni Mika Can Raun, son paylaşımıyla sert eleştirilere maruz kaldı. Mini şortunu beline kadar çekip kamera karşısında kalça dansı yapan Mika, sosyal medyada sert eleştirildi.

TikTok fenomeni Mika can Raun geçtiğimiz haftalarda 100 TL'yi klozete attığı için gözaltına alınmıştı. Cinsiyet değiştirdikten sonra sosyal medyada müstehcen paylaşımların dozunu kaçıran fenomen eleştiri oklarına üzerine çekti.

Ünlü fenomen son olarak beline kadar çektiği mini şortu ile kameralar karşısında kalça dansı yapınca takipçileri tarafından tepki gördü. Fenomenin paylaşımına "Bu da dans mı?", "Bu ne saçma hareketler" gibi yorumlar yağdı.

Sıfırıncı Gün ne zaman başlıyor? Magazin Survivor Ocak 2023'te mi başlayacak? Magazin "Sanat hayatımın en önemli..." Magazin Birce Akalay yine bomba gibi  Magazin