Taksi bulamayınca minibüse binen Mahsun Kırmızıgül'den yolcular için mini konser

Şarkıcılığının yanı sıra yönettiği filmlerle de adından sıkça söz ettiren Mahsun Kırmızıgül tatil için gittiği Çeşme’de taksi bulamayınca dolmuşa bindi. Karşılarında Kırmızıgül'ü gören dolmuştaki yolcular büyük şaşkınlık yaşarken Kırmızıgül, hayranları için sevilen şarkısı 'Dinle' ile mini bir konser verdi.

Abone ol

Besteleyip seslendirdiği şarkıların yanı sıra yazıp yönettiği filmlerle de büyük bir hayran kitlesine ulaşan Mahsun Kırmızıgül, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı yazlık Alaçatı mahallesinde dolmuşa bindi.

Taksi bulamayınca dolmuş kullanmayı tercih eden Kırmızıgül, bindiği minibüste yolcularla birlikte şarkı söyledi.

'DİNLE' PARÇASI İLE KONSER VERDİ

Minibüste hayranlarıyla ilginç bir ana imza atan şarkıcı, hayranları için sevilen hit şarkısı 'Dinle'yi seslendirdi.

"MUHTEŞEMDİ"

Kırmızıgül o anları, Instagram hesabından yayınladı. "Çok mutu olduğum anlar" diyen ünlü şarkıcı, "Çeşme'de minibüs bulunan dostlarla konser verdiğim doğrudur. Muhteşemdi." ifadelerini kullandı.

PRESTİJ MESELESİ'NDEN BEKLEDİĞİ İLGİYİ GÖREMEMİŞTİ

Mahsun Kırmızıgül, deprem felaketi nedeniyle vizyondan çekip daha sonra yeniden sinemaseverlerle buluşturduğu 'Prestij Meselesi' filminde beklediği ilgili yakalayamamıştı.

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu? Magazin Haluk Bilginer'e hack şoku! Magazin Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Magazin Sertar Ortaç'ın tabutu çalındı Magazin