Survivor'da şok ayrılıklar, yokluk adası, yeni format, eleme adayları!

Acun Ilıcalı, Survivor'da yeni formatı dün akşam konseyde açıklandı. Yokluk adası açıklaması yarışmacıları şok ederken Ünlüler takımından iki isim sürpriz bir şekilde yarışmadan çekildi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takımı, son sayı belirlerken eleme adayı belli oldu. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor 2023 yeni kuralları neler?

Abone ol

TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen Survivor 2023'ün 22 Ocak Pazar bölümü sürpriz gelişmelere tanık oldu. İki yarışmacının zor koşullar nedeniyle yarışmadan çekildiği Survivor'da Acun Ilıcalı, yarışmacıları şok eden Yokluk Adası ve dokunulmazlık oyununu içeren yeni formatı açıkladı. 1. dokunulmazlık oyunu, kıyasıya mücadele içinde geçti ve son sayı ile kazanan takım belli oldu. Konseyde yapılan oylama ile ilk eleme adayı belli oldu. İşte Survivor son bölümde yaşananlar...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyunu, güç ve denge oyunu oynandı. Havuz üzerine kurulu platformda dengede durmaya çalışan yarışmacılar, rakiplerinin dengesini sopalar ile bozarak sayı almaya çalıştı.

Kadınlarda kazanan Ünlüler, erkeklerde kazanan gönüllüler oldu. Survivor'da kazanan takımı, en iyiler turu belirledi. Nefes kesen mücadelede en iyiler de bayrak yarışını kazanan Gönüllüler, dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

Dokunulmazlık oyunu ödülü; anans, çilek, karpuz, kavun, domates, biber, patlıcandan oluşan sepeti kazandı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, konseyde eleme adayını belirlemek için oylama yaptı. En fazla ismi yazılan Yusuf Güney, ilk eleme adayı oldu.

Performans birincisi olan Zeynep Alkan'ın potaya gönderdiği isim ise Ertuğ oldu. Haftanın ikinci eleme adayı Ertuğ oldu.

SURVİVOR'DA ŞOK AYRILIK

Survivor son bölümde Acun Ilıcalı, iki zorunlu ayrılığı açıkladı. Ünlüler takımından Berdan Mardini ve Seçkin Piriler, yarışmada veda etti. İki yarışmacının da adanın zorlu şartlarına dayanamadıkları açıklandı. Berdan Mardini, geçen bölümde tansiyonu yükselince parkurdan ayrılıp tedaviye alınmıştı ve oyunda yer almamıştı.

SURVİVOR 2023'DE YENİ KURALLAR, YENİ FORMAT!

Acun Ilıcalı, Survivor son bölüm konseyde yenilikleri ve yeni formatı açıkladı. Gelmiş geçmiş en zor Survivor olacak diyen Acun Ilıcalı diyerek erzak oyunu, yokluk adası, dokunulmazlık oyunu ve eleme formatını anlattı.

ERZAK OYUNU KURALI

Erzak oyunu aynı zamanda ada oyunu olacak. Kaybeden takımın adasında her hafta her şey sıfırdan başlayacak. Kaybeden takım üzerinde hiçbir şey olmayan adaya gidecek ve bunu her hafta yaşayacaksınız. Taban olacak sadece. Başka hiçbir şey kalmayacak, elinizdeki malzemelerle ne yapabilirseniz yapacaksınız. Erzak oyunu bu sene çok kritik olacak.

DOKUNULMAZLIK OYUNU, ELEME ADAYI VE YOKLUK ADASI

Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme adayı belirleme ve yokluk adası şartlarını şu şekilde açıkladı:

''Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımnda iki aday çıkacak. Biri oylama, diğeri performans birincisi tarafından seçilen. Yokluk Adası'nda 24 saat kalacak. Yokluk Adası'nda hiçbir şey yok. Kritik değişiklik, giden iki yarışmacı yarın gündüz bir oyun oynayacak. Bu oyunu kazanan adaylıktan çıkacak.

Diğer çıkacak iki adayda da aynı süreç işleyecek. Üçüncü günün telafisi olmayacak. Üçüncü günde çıkacak iki aday da eleme adayı olacak."

Gökhan Çıra 3'üncü kez nikah masasına oturuyor Magazin Şimdi de küvetten çıplak poz paylaştı Magazin Fahriye Evcen ve bebeği hastaneden çıktı Magazin Leyla Lydia Tuğutlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin