Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu!

Survivor 2023'de haftanın son dokunulmazlık oyunu dün akşam ekrana geldi. Kırmızı takım ile Mavi takım arasında oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında konsey toplandı ve son eleme adayı belirlendi. Survivor son bölümde haftanın eleme adayları için SMS oylaması yapıldı. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte Survivor 2023 haftanın eleme adayları...

Abone ol

TV8'in sevilen yarışması Survivor'da takımlar son dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Güce dayalı oyunda şaşırtıcı sonuçlar alındı. İki tur sonunda en iyiler mücadelesi yapıldı ve dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden takım, ada konseyinde 4. eleme adayını belirledi. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyunu, güce dayalı stabil bir oyundu. Havuzun üstüne kurulan platformda yarışmacılar, rakibini ortadaki engeli iterek düşürmeye çalıştı.

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı dokunulmazlık oyununda ilk turu kırmızı takım, ikinci turu mavi takım kazandı. En iyiler turunda ise kırmızı takım, rakibine şans vermedi. Böylece dokunulmazlığı sahibi oldu.

SURVİVOR'DA 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takımın konseydeki oylaması sonucunda Alper, potaya giren 4. yarışmacı oldu.

SURVİVOR HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Bu hafta potaya giren yarışmacılar; 1. eleme adayı Murat Eken, ikinci eleme adayı Aziz, üçüncü eleme adayı Barış, 4. eleme adayı Alper oldu.

'En güvenilir ünlüler' araştırması sonucu belli oldu: Haluk Levent ilk sırada! Magazin Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu! Magazin Vedat Milor o siyasi ismi engelledi Siyaset Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını Magazin