Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? 24 Ocak 2024 Survivor All Star ödül oyununu kazanan takım

Survivor'da ödül oyununu kazanan takım belli oldu. Mavi takım ile kırmızı takım, haftanın son takım oyununda karşı karşıya geldi. 24 Ocak 2024 tarihli Survivor All Star'ın 17. bölümünde nefis ödülü kazanmak için iki takım yarışmacıları da kıyasıya mücadele etti. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Abone ol

Survivor All Star 2024 son bölümde ödül oyunu oynandı. Survivor'ın 24 Ocak 2024 tarihli son bölümünde takımlar, ödül için karşı karşıya geldi. Uzun, zorlu parkur, güç, denge, dayanıklılık gerektiriyordu. Çamur parkurunda ilk defa denenen atışlar oyunun sonucunu belirledi. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor 17. bölüm ödül oyunu detayları...

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor son bölümde haftanın son takım oyunu çikolata ödüllü oyun oldu. Yarışmacılar, zorlu parkurda çamurlu ile dolu ve türlü engelleri aştıktan sonra masanın üzerindeki 25 topu rakibinden önce düşürmeye çalıştı.

Ödül oyununda kırmızı takımdan Sercan, Nagihan, Turabi, Merve Aydın, Begüm doktor raporlu olduğu için oynamadı. Oyunda eşleşmeler yapıldı ve ilk olarak parkura Aleyna - Aysu çıktı. Kırmızı takım, oyunda 5-5'e kadar başa baş mücadele etti. Fakat oyun bu skordan sonra koptu.

Oyunda skor 11-8 iken parkura Özgür - Pınar ile Furkan - Nefise çıktı. Son ana kadar nefeslerin tutularak izlendiği atışlarda ödül oyununu kazanan takım 12-8 skorla mavi takım oldu.

Müge ile Gülşen'den dolandırıcılık iddiaları sonrası suç duruyusu Magazin Buket Aydın'dan komedi yerine hakaret edenlere cevap Magazin Serenay Sarıkaya 'Aile' dizisinde söylediği şarkıyla herkesi büyüledi Magazin Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, 4. eleme adayı kim oldu? Magazin