Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Survivor'da elenen isim dün akşam belli oldu. Ünlüler ile Gönüllüler takımı, eleme öncesinde ödül için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda ödül oyununu kazanan takım belli oldu. Yeni format ile başlayan haftada potaya giren isimler Yusuf, Aziz, Aleyna ve Chaby olmuştu. 25 Ocak Salı Survivor son bölümde Acun Ilıcalı, SMS oylaması sıralamasına göre adaya veda eden ismi açıkladı. Peki, Survivor'da kim elendi?

Abone ol

Survivor 2023'e veda eden ikinci isim belli oldu. Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki kıyasıya dokunulmazlık mücadelesi sonrasında dört isim potaya girmişti. Haftanın eleme adayları; Ünlüler takımından Yusuf, Gönüllüler takımından Aziz, Aleyna, Chaby oldu. Eleme konseyi öncesinde oynanan oyun ile müzik ve empanada ödülünü kazanan takım, en iyiler turunda belli oldu. Acun Ilıcalı, SMS oylaması sonuçlarını açıkladı ve en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi. İşte Survivor son bölüm detayları...

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ile Gönüllüler formatı ile başlayan Survivor 2023'de dün akşam ödül oyunu oynandı. Sezon başından bu yana bütün oyunları kazanan Gönüllüler olmuştu. Bu hafta Ünlüler takımı, ikinci dokunulmazlık oyunu ile galibiyet serisine başladı.

Survivor son bölümde ödül oyunu oynandı. Ödülü empanada ile birlikte yerel sanatçıların performansı idi. Kıyasıya mücadele sonunda Kadınlarda 8-6 kazanan Ünlüler oldu. Erkeklerde kazanan 8-3 ile Gönüllüler olunca oyun en iyiler turuna kaldı. Burada ise kazanan Ünlüler oldu ve ödülün sahibi oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2023'de yeni formata göre potaya giren isimler Yusuf Güney, Aziz, Aleyna ve Chaby idi. Yapılan SMS oylaması sonucunu Acun Ilıcalı eleme konseyinde açıkladı. Sıralamaya göre en az oyu alan Gönüllüler takımından Aleyna, Survivor'dan elendi.

Survivor'a veda eden Aleyna " ''Ne diyebilirim Acun bey, çok üzüldüm. Kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umarım hak eden şampiyon olur.'' dedi.

Oğuzhan Uğur'dan Fatih Terim açıklaması Magazin Paris anne oldu Magazin Serenay Sarıkaya, ayaklarını eleştirenlere cevap verdi Magazin 'Survivor'da yemek veriliyor' iddialarına cevap Magazin