Survivor All Star'da bu hafta kim elendi, kim kaybetti, düelloyu kimler kazandı? Survivor'a veda eden isim

Survivor'da kim elendi eleme gecesinde belli oldu. Survivor All Star'ın 16 Mayıs 2024 tarihli son bölümünde düello oyunu ekrana geldi. Eleme gecesinde potada Özgür, Atakan, Merve ve Aleyna yer alıyordu. İlk turda potadan çıkan isim Merve ve Atakan oldu. Finalde Özgür ile Aleyna'nın kapışması sonucunda Survivor'a veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi, kim gitti? İşte son bölümde yaşananlar...

Abone ol

Survivor All Star 2024'te finale doğru hızlı elemeler devam ediyor. Survivor'da geçen hafta Sercan adaya veda etmişti. Haftalık kurulan takımların dokunulmazlık mücadelesi sonucunda potaya Özgür, Atakan, Merve, Aleyna girdi. 16 Mayıs 2024 tarihli Survivor 115. bölümde eleme adayları potadan çıkmak için düelloyu kazanmaya çalıştı. Nefes kesen mücadeleler sonucunda finalde Survivor'dan elenen isim belli oldu. Peki, Survivor'da Aleyna mı Özgür mü elendi? 

DÜELLO TURU İLK TURUNDA NELER YAŞANDI?

Survivor All Star eleme gecesinde düello oyununda ilk turda Atakan - Özgür, Merve - Aleyna eşleşmesi vardı. Bu eşleşmelerde final atışlarını Merve ve Özgür seçti.

Aleyna ile düellosunda Merve atış olarak küçük kum torbası ile totem devirme ve halka geçirme olarak belirledi. Bu düello sonucunda 5-2 skorla kazanarak potadan çıkan isim Merve oldu. 

Atakan ile düelloya çıkan Özgür'ün final atışı için seçimi kum torbası ile totem düşürme ve halka geçirme oldu. Atakan, güçlü rakibini 5-4 skorla yendi ve potadan kurtuldu. 

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor eleme gecesinde final düellosunda Merve'ye yenilen Aleyna ile Atakan'a yenilen Özgür karşı karşıya geldi. Atışları seçen Özgür, kum torbası ve küçük kum torbası ile sembolleri düşürme olarak seçti. Heyecanla izlenen düellodan Özgür, 5-0 galip ayrıldı ve potadan çıktı. Bu sonuçla Survivor'a veda eden isim Aleyna oldu. 

"RÜYAMDA İSTANBUL'A ÇAĞRILDIM"

Survivor'a veda eden Aleyna, sabah gördüğü kabusunda İstanbul'a çağrıldığını anlattı. Aleyna, "Bu sabah uyandığımda kimseye söylemedim ama dün gece kabus görmüştüm. Ve buraya geldiğimden beri ilk defa bu kadar kötü bir kabustu. İstanbul'dan çağırıldığıma dair bir kabus gördüm. Dedim ki bakalım bugün ne olacak sonuç. Onu düşünmemeye çalıştım ama her şeyde bir hayır vardır.

Rakipler bütün All Star kadrosu çok güçlü çok hızlılar. Onlara yetişebilmek de benim için çok zordu. Dışarıdan bakıldığında da daha hızlı gel atamıyorlar, bunların hepsinin önemi olduğu bir seneydi benim için. Kalbini kırdığım birisi olduysa kusura bakmasın lütfen. Herkesten hakkını helal etmesini isterim benim de hakkım helal olsun. Benim için bugün bitti. Ama inanın üzgün değilim .

Evet duygusalım büyük bir emek var benim için. Birçok şeyi durdurarak herkes gibi geldim. Döndüğümde beni neler bekliyor onu da merak ediyorum. Bu da aslında benim için hayatın bir sürprizi ve heyecanı. Çok mutluyum bu ailede olduğum için. Şuan veda vakti." dedi.

Usta oyuncu hayatını kaybetti Magazin Ünlü oyuncu Deniz Uğur: Sanat camiasından utanıyorum Magazin Kasıp kavurmuştu: Sertab Erener'den Eurovision açıklaması Magazin Haluk Levent, BM Konferansı’nda gerçekleri haykırdı Magazin