Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 8 Ocak 2024 Survivor AllStar'da 3. eleme adayı kim oldu? Acun Ilıcalı, konseyde şok olayı anlattı!

Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu son bölümde belli oldu. 8 Ocak 2024 Pazartesi akşamı ekrana gelen Survivor 4. bölümde 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Bayrak yarışı, dokunulmazlığı kazanan takımı belirledi. Acun Ilıcalı, konseyde yaşadığı şoku anlattı ve sebep olan yarışmacılara cezasını kesti. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Abone ol

Survivor AllStar 2024 son bölümü büyük bir heyecanla izlendi. MasterChef finalleri nedeniyle ara verilen Survivor'ın 4. bölümünde 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Çamurlu parkurda verilen mücadele nefes kesti. Survivor'ın 8 Ocak 2024 tarihli son bölümünde dokunulmazlık oyunu, bayrak yarışına gitti. Kaybeden takım, potaya giren 3. eleme adayını çıkardı. Acun Ilıcalı'nın yaşanan olayları anlattığı anlar büyük şaşkınlıkla izlendi. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR'DA 3. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor AllStar'da mavi takım ile kırmızı takım, dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Çamurlu zorlu parkurda önce kadınlar, sonra erkekler karşı karşıya geldi. Kadınlar etabını kırmızı takım, erkekler etabını mavi takım kazandı.

Bayrak yarışında ise mavi takım, rakibine hiç sayı vermeden 3-0 kazandı ve dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da kırmızı takım konseyinde oylama sonucunda Sercan, 8 oy alarak 3. eleme adayı oldu. İsmi yazılan diğer yarışmacılar ise Bozok ile Ersin idi.

ŞOK OLAYLAR VE CEZA ALAN YARIŞMACILAR

Acun Ilıcalı, Survivor'da ilk defa polis baskını dediği olayı konseyde açıkladı. Kolombiya ödülü kazanan mavi takımda Seda Aktuğlu, hava alanında bir kadının telefonunu kullanmak istemesiyle olaylar başlıyor. Sonrasında babasına mesaj göndermek istiyor ve bir kağıda yazdığı notu babasına iletmesi için bir kıza veriyor. Fakat kızın annesi notun üzerinde yazanları farklı algılıyor ve polise haber veriyor. Dominik hava alanında polis, ilk olarak Seda Aktuğlu'yu, sonrasında yarışmacıları gözaltına alıyor.

Olayın doğru anlaşılması ile sorun çözülüyor. Fakat Acun Ilıcalı, yaşananlar nedeniyle Seda'ya 5 ödülden faydalanamama cezası verdi. Ayrıca, yiyecek yasağını bozan Yasin, Sahra ve Yunus Emre de 2 ödülden yararlanmama cezası aldı.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Seçil Erzan davasında 'çantacı' olarak bilinen Ali Yörük ile mesajlar ortaya çıktı Magazin Afra Saraçoğlu’nun mesajının sırrı çözüldü Magazin Ender Saraç'ın 22,5 yıl hapsi isteniyor Magazin Dilan Polat Kağıthane şubesinin açılışında izdiham Magazin