Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, yokluk adasına kimler gitti?

Survivor'da dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. 30 Ocak Pazartesi günü yayınlanan Survivor 2023 son bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, parkurda dokunulmazlık mücadelesi verdi. Karşılıklı alınan oyunlar sonrasında final turunda 3 olan takım dokunulmazlığı kazandı. Önceki gün yokluk adasına giden iki isimden biri rakibini oyunda yenerek potadan kurtuldu. Peki, Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Yokluk adasına kimler gitti, kimler eleme adayları oldu?

Abone ol

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2023'de dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Kıran kırana geçen mücadelede dokunulmazlığı kazanan takımı, final turu belirledi. Dokunulmazlığı kaybeden takım için toplanan ada konseyinde iki yarışmacı, yokluk adasına gönderildi. İlk dokunulmazlık sonrasında yokluk adasına giden yarışmacılardan birisi potadan kurtulmayı başardı. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da yokluk adasına giden eleme adayları kimler oldu? 30 Ocak Pazartesi Survivor son bölüm detayları...

SURVİVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2023 son bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, 2. dokunulmazlık oyunu için zorlu bir parkura çıktı. Oyunda kazanan takıma verilecek ödül, kızarmış tavuk kanadı olarak açıklandı.

Dokunulmazlık oyununda kadınlarda 8-6 kazanan Ünlüler olurken erkeklerde 8-4 skorla kazanan Gönüllüler oldu. Bu yüzden oyun final turuna kaldı. son turda 3-1 kazanan Ünlüler, altıncı kez üst üste galip geldi.

SURVİVOR'DA YOKLUK ADASINA GİDEN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor son bölümde dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler'de oylama sonucunda Fatih eleme adayı oldu. Performans birincisi olan Özgür'ün yokluk adasına göndermeyi seçtiği isim ise Gizem Avcı oldu.

İlk dokunulmazlık oyunu sonrasında yokluk adasına giren Aziz ile Chaby olmuştu. Bu iki isim arasındaki oyunda kazanan Chaby, potadan kurtulmayı başardı.

Yıldız Tilbe'nin haklı isyanı! Magazin İbrahim Tatlıses’e kanlı tehdit Magazin Filiz Akın'dan üzen haber! Magazin Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? Magazin