Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu? 16 Ocak 2024 Survivor All Star'da 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu son bölümde belli oldu. Survivor All Star 2024'ün 10. bölümünde kırmızı takım ve mavi takım, ödüllü dokunulmazlık oyununda karşılaştı. 16 Ocak 2024 tarihli Survivor son bölümde haftanın son dokunulmazlık oyunu müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı, 4. eleme adayı kim oldu? İşte son bölümde yaşananlar...

Abone ol

Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor All Star 2024'de mücadelenin seviyesi gün geçtikçe yükseliyor. 16 Ocak 2024 Survivor All Star 10. bölümde 2. haftanın 4. dokunulmazlık oyunu oynandı. Tansiyonun yer yer yükseldiği, iki takım benchi arasında atışmaların ve sürtüşmelerin doruğa çıktığı oyun kıran kırana geçti. Peki, Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim kazandı, 4. eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR'DA SON DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyunu yine zorlu bir parkurda oynandı. Çeşitli engeller ile dolu parkur, bu sefer tamamen kara üzerinde yer alıyor. Finalde atışlar ise dokunulmazlığı kazanan takımı belirledi.

Damla Can'ı yenen eleme adayı Kardeniz, günün sürprizi idi. Kıyasıya mücadele sonunda ödül ile birlikte dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım oldu.

SURVİVOR'DA 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da bu hafta potaya giren isimler Kardeniz, Seda Aktuğlu ve Berna olmuştu. Son dokunulmazlığı kaybeden mavi takımın oylamasından en fazla oyu alan Sahra, 4. eleme adayı oldu. Eleme gecesinde Berna-Seda ve Kardeniz-Sahra düellosu yapılacak.

Gökhan Özen'i gören tanıyamadı! Estetik kervanına katıldı Magazin Semih Kaya Seçil Erzan ile mesajlarını mahkemeye sundu: Ablacığım Selçuk abi de giriyor mu? Magazin 'Çaycı Hüseyin'in yeni tarzı olay oldu! Bakın kime benzetildi Magazin Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? 15 Ocak 2024 Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Magazin