Survivor'da 3. eleme adayı oldu? 19 Şubat 2024 Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da 3. eleme adayı, epey gergin geçen son bölümde belli oldu. Survivor All Star'ın 19 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelen 38. bölümü acil durum konseyi ile başladı. Devamında oynanan 3. dokunulmazlık oyunu sırasında Sercan ile Mustafa Kemal birbirine girdi. Duruma Acun Ilıcalı el koydu ve Mustafa Kemal yeniden uyarıldı. Sonrasında konseyde haftanın 3. eleme adayı belirlendi. Peki, Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? İşte son bölümde yaşananlar...

Abone ol

Survivor All Star 2024'de gergin, tansiyonu yüksek, rekabetin nefes kestiği bir bölüm geride kaldı. Survivor'ın 38. bölümünde 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlıkta 1-1 olan mavi takım ile kırmızı takım, kozlarını yeni parkurda paylaştı. Mücadele, Sercan ile Mustafa Kemal arasında alevlenen kavga ile kesildi.

Acun Ilıcalı, Mustafa Kemal'i bir kenara çekip sakinleşmesi için uyardı ve devam etmek isteyip istemediğini sordu. Sonrasında oyun kaldığı yerden devam etti. Oyunu kaybeden takım, konseyde bir aday çıkarmak zorunda kaldı. Peki, Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

 

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor All Star son bölümde oynanan haftanın 3. dokunulmazlık oyunu yine müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Tartışmaların, gerginliklerin, sözlü atışmaların eksik olmadığı oyun, denge, güç ve beceriye dayalı bir parkurda oynandı. Eşleşmeler sonrasında başlayan oyunda mavi takım iyi başlayan taraf oldu. Skor 5-2 mavi takım lehine iken oyun Sercan ile Mustafa Kemal arasındaki kavga nedeniyle kesildi. 

Sakinleşen taraflar sonrasında yeniden başlayan oyunda bayrak yarışına 8-3 önde giren mavi takım oldu. Bir kadın bir erkek yarışmacının yer aldığı bayrak yarışında ise kırmızı takım istediği sayıları bir türlü bulamadı. Oyunun sonunda 12-9 skorla 3. dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu.

3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım oylamasında beş farklı isim çıktı. Bu isimler arasında en fazla adı yazılan Bozok, haftanın 3. eleme adayı oldu.

MERVE İLE POYRAZ ARASINDA FODEPAR TARTIŞMASI

Oyun sırasında Poyraz, Merve'nin oyuna önde başladığını ve fodepar yaptığını iddia etti. Yanlış çıkış anlamına gelen fodepar sözü nedeniyle ortalık gerildi. Konseyde Acun Ilıcalı, Poyraz'a görüntüleri izlemesi karşılığında haklı çıkarsa ödülünün dörde katlanacağını, haksız çıkması durumunda ise bir ceza alacağını söyledi. Poyraz, iddiaya girmedi ama Hakan girdi. Görüntüler sonrasında Hakan, cezalarına bir yenisini ekledi. 

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, 2. eleme adayı kim oldu? Magazin Semicenk konserinde duyurdu: Bu kardeşiniz Mart'ta asker yolcusu Magazin Ebru Gündeş cephesinde aşk var Magazin Yeşilçam'ın usta oyuncusu hayatını kaybetti Gündem