Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 2 Ocak 2024 Survivor AllStar'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu konseyde belli oldu. 2 Ocak 2024 tarihli Survivor son bölümde mavi takım ile kırmızı takım arasında kıyasıya dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Nefes kesen mücadelede kazananı bayrak yarışı belirledi. Eleme adayının belirlendiği konseyde Acun Ilıcalı, ödül oyununu kazanan takımı Kolombiya'ya götürecek olması büyük heyecan yarattı. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı, 2. eleme adayı kim oldu?

Abone ol

Survivor AllStar 2024'da dün akşam 2. dokunulmazlık oyunu oynandı ve potada Doğukan ile düello yapacak yarışmacı belli oldu. TV8 ekranlarına kilitleyen yarışmada mücadele doruğa çıktı. İki takım da dokunulmazlığı kazanmak için canla başla mücadele etti. 2 Aralık 2024 Salı akşamı ekrana gelen Survivor AllStar 2. bölümde konseyde Acun Ilıcalı'nın ödül açıklaması güne damgasını vurdu. Survivor tarihinde bir ilk olacak ödülü kim kazanacak merak ediliyor. Peki, Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'ın 2. bölümünde mavi takım ile kırmızı takım, dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Kadınlar ve erkeklerin ayrı ayrı mücadelesinde kazanan takımı, bayrak yarışı belirledi. İki etabı da kırmızı takım 8-7 kazanmayı başardı. Böylece dokunulmazlığın sahibi oldu.

SURVİVOR'DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım, konseye gitmeden önce Doğukan'la düello yapacak yarışmacıyı belirlemek için tartıştı. Konseyde yapılan oylamada ismi en çok yazılan Yaman, 2. eleme adayı oldu.

SURVİVOR TARİHİNDE BİR İLK!

Acun Ilıcalı, bu akşam oynanacak ödül oyununda kazanan takıma verilecek ödül, konseyde büyük yankı uyandırdı. Acun Ilıcalı, oyunu kazanan takımı, 2 günlük Kolombiya turu kazanacak dedi. Survivor tarihinde ilk defa bu kadar erken, böylesi büyük bir ödül veriliyor. İşte yeni bölüm tanıtımı...

Tuğçe Kazaz'dan 'Hilafet' açıklaması Magazin Oyuncu Ozan Güven ekranlara geri dönüyor Magazin Emre Karayel’in acı günü Magazin MasterChef AllStar çeyrek finali ne zaman? MasterChef AllStar dördüncüsü kim olacak? Magazin