Survivor Özgür kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Survivor Özgür kimdir merak ediliyor. Survivor 2023’te gönüllüler takımında yer alan Özgür Tetik, dikkat çeken isimlerden. Yaşı ve uzun sakalı ile merak uyandıran Survivor Özgür, tam bir spor ve doğa meraklısı. Peki, Survivor Özgür kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, aslen nereli?  

Abone ol

Survivor 2023 için geri sayım başladı. İzleyiciler, 15 Ocak Pazar günü başlayacak program öncesinde yarışmacıların hayatlarını araştırmaya devam ediyor. Survivor Özgür, yarışmacılar içinde merak edilen isimlerin başında geliyor. Survivor Özgür Tetik, Gönüllüler takımında yer alıyor. Ve fragmandaki iddialı konuşması ile birçok kişinin favorisi durumunda. Peki, Survivor Özgür kimdir? İşte Survivor Özgür Tetik hakkındaki bilgiler... 

SURVİVOR ÖZGÜR KİMDİR? 

Özgür Tetik, 1975 yılında Yalova'da dünyaya geldi. Ortaokulda spora basketbol ile başlayan Tetik, uzun yıllar amatör ligde basketbol oynadı.  

 Sporun hemen her dalına meraklı profesyonel sporcu Özgür, 1993 yılında kuvvet antrenörlüğü eğitimi aldı. Kuvvet antrenörlüğü eğitimlerinden sonra 2000'li yıllara kadar hem sporcu hem antrenör olarak kuvvet antrenmanları düzenledi.  

 2002 yılında ise onu başarıdan başarıya taşıyacak olan triathlon ile tanıştı. Zamanla olimpik triatlon branşında yarışmaya başladı.  

Spora ve eğitime hiç ara vermeyen Özgür, aldığı eğitimlerin ardından NPTI Seviye 3 ve Fitness Federasyonu Seviye 2 antrenörü oldu. 

Koşu camiasında "Big Guy" lakabıyla tanınan Özgür Tetik bir maraton koşucusu, kuvvet antrenörü, ultra maraton yarışmacısı ve Running Academy'nin kurucusudur. 

Özgür Tetik, triatlon deneyiminden sonra maraton ve yarı maraton branşlarında yarışmaya başladı. 2008 yılından itibaren ise zamanını tamamen koşu ve kuvvet antrenörlüğüne ayırmaya karar verdi.  

2010 yılında ise ultra maratonlara katılmaya başladı ve zamanla 50 km, 100 km, 250 km'lik etaplarda yarıştı.  

Ultra maraton sporcusu Özgür Tetik, 2017 yılında Sahra Çölü Ultra Maratonu (250 km) Des Sables'e katıldı. 

SURVİVOR ÖZGÜR EVLİ Mİ? 

Survivor Özgür, antrenör Tuğba Tetik ile evli.  

SURVİVOR ÖZGÜR’ÜN INSTAGRAM HESABI 

Özgür Tetik, Instagramda “_ozgurtetik_”kullanıcı adıyla yer alıyor. Survivor Özgür’ün şimdililik 11 bin takipçisi bulunuyor.  

Survivor Asena kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Survivor Kardelen kimdir, kaç yaşında? Magazin Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında? Magazin Survivor Aziz kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin