Survivor 2023 Osman Can kimdir, kaç yaşında, nereli?

Osman Can, Survivor 2023'te Gönüllüler takımında yarışacak. Survivor 2023 yarışmacıları arasında yer alan Osman Can hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Osman Can Ural, Survivor'ı yakından takip edenlerin tanıdığı bir isim. Peki, Osman Can Ural kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Abone ol

Survivor 2023 kadrosunda yer alan Osman Can Ural kimdir merak ediliyor. Gönüllüler takımında yer alacak olan Osman Can, Survivor parkurunu bilen ve daha önce yarışmacılar ile futbol maçlarında oynamış. Peki, Osman Can Ural kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, ne iş yapıyor?

OSMAN CAN URAL KİMDİR?

Survivor 2023 yarışmacısı olan Osman Can Ural 25 Ağustos 1994 doğumludur. Acun Ilıcalı’nın set ekibinde yer aldığı bilinen isim Kırklarelilidir. Futbol ile arasının iyi olduğu bilinen Osman Can Ural, oyuncu Kayra ile sevgilidir.

Osman Can Ural, 2013'te Tepecikspor'da amatör olarak futbol oynamış. Kırklarelispor, A. Üsküdar 1908 takımlarında oynamış.

Osman Can Ural Ne İş Yapıyor?

Osman Can Ural'ın ne iş yaptığı kendisinin takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Osman Can Ural’ın Acun Ilıcalı’nın set ve çekim ekibinde yer aldığı söyleniyor.

Osman Can Instagram hesabı

Osman Can Ural'ın Instagram hesabı @osmancanural. Yarışmacının şu an 5750 takipçisi bulunuyor. 

Survivor Walison Fonseca hakkındaki bilgiler Magazin 3 milyonluk son yatırım Magazin Uçtu uçtu Edis uçtu Magazin 1 milyonluk soruya ulaştı Magazin