Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında?

Survivor Nefise, sevilen yarışmanın ikinci haftasında yedeklerden katıldı. Fragmanda Nefise'nin Ünlüler takımına girmesiyle yarışmacı hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Nefise Karatay ne iş yapıyor?

Abone ol

Survivor 2023'e yedeklerden ilk katılan yarışmacılardan Nefise Karatay dikkatleri üzerine çekti. Fragmanda karşı takımdan yarışmacılar ile tartışması sonrasında Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Nefise Karatay hakkında merak edilenler...

SURVİVOR NEFİSE KARATAY KİMDİR?

Nefise Karatay, 25 Şubat 2000'de doğdu. Milli atlet olan Karatay, uzun atlama ve engelli atlama arasında kalan başarılı atlet, daha iyi olacağını düşündüğü için engelli atlamaya yöneldi. Annesinin adı Güner, babasının adı Mustafa olan sporcunun bir de erkek kardeşi var.

Henüz 5 yaşındayken annesinin girişimiyle spor yaşamına adım attı. Atletizmde kariyerine Fenerbahçe ile başladı.

İstanbul'a gelerek spor kariyerine profesyonel olarak yön verdi ve ardından ailesi ile İzmir'e yerleşti.

INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Survivor 2023'ün yedeklerden katılan yeni yarışmacısı Nefise Karatay'ın Instagram hesabı; nefiseekaratayy şeklinde. Şu an 5500 takipçisi bulunuyor.

O güne kadar saçlarını boyamayacak Magazin Usta oyuncu Muhlis Asan kalp krizi geçirdi! Magazin Adaya veda eden ilk isim belli oldu! Magazin Burcu Özberk ev haliyle dans etti Magazin