Survivor Ocak 2023'te mi başlayacak?

Survivor 2023 yayın tarihi merakla bekleniyor. Dominik'te yapılacak Survivor 2023 için Acun Ilıcalı, şu ana kadar dört yarışmacıyı açıkladı. Peki, Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2023 yarışmacıları kimler belli oldu mu?

Abone ol

Her yıl izlenme rekorları kıran Survivor için geri sayım başladı. Bu sene yapılacak Survivor 2023 için Acun Ilıcalı, performansın yanında aklın da ön planda olacağını söylemişti. Yarışmada yer alacak dört isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor ne zaman başlayacak, Survivor 2023 yarışmacıları kimler olacak ise hala merak konusu...

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk olarak 2005 yılında başlayan Survivor yarışması, her yıl farklı yarışmacıları ile büyük heyecan içinde izleniyor. TV8'de yayınlanan Survivor, genelde MasterChef bittikten sonra başlıyor. Bu da Ocak ayının ilk haftası veya ilk hafta sonu olabiliyor. Buna göre Survivor 2023'ün 7-8 Ocak 2023 tarihinde başlama ihtimali var.

SURVİVOR 2023 YARIŞMACILARI KİMLER?

Acun Ilıcalı, Survivor 2023 için 'Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ve performansın yanında aklında ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok koşamam, çok yüzemem demeyin. Belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak.' dedi.

Acun Ilıcalı, bu tanıtım sonrasında Survivor 2023 kadrosuna dahil olan isimleri tek tek açıklamaya başladı. Şu ana kadar açıklanan Survivor 2023 yarışmacıları Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eren ve Yusuf Güney oldu.

"Sanat hayatımın en önemli..." Magazin Birce Akalay yine bomba gibi  Magazin Pelin Karahan'ın büyük kırgınlığı Magazin Yıllar sonra Avrupa Yakası itirafı! Magazin