Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir, kaç yaşında, nereli? Yedeklerden Survivor All Star'a katılan Mustafa Kemal Kurt ne iş yapıyor, mesleği nedir?

Mustafa Kemal Kurt, Survivor All Star'a yedeklerden katıldı. Survivor Mustafa Kemal, daha önce 2018 sezonunda yarışmıştı. Kırmızı takıma katılan Survivor Mustafa Kemal'e dair bilgiler araştırılıyor. Peki, Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Abone ol

Survivor All Star'a yeni katılan yedek yarışmacılardan birisi de Mustafa Kemal Kurt. Daha önce Survivor All Star 2018 sezonunda mücadele eden Mustafa Kurt, profesyonel ve Milli Rugby oyuncusu. Beden Eğitimi öğretmeni olan Mustafa Kurt, şu sıralar Cross Fit Antrenörlüğü yapıyor. Peki, Survivor Mustafa Kemal kimdir, kaç yaşında, nereli? 

SURVİVOR MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Samsun19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği Bölümünden mezun olan Mustafa Kemal Kurt İstanbul Beşiktaş'ta ikamet etmektedir.

//

Profesyonel ragbi oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt, aynı zamanda Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 2010 yılından beri oyuncusudur. Rugby'nin yanı sıra Crossfit sporuyla da ilgileniyor. Bir dönem Zone Zorlu Center'da ve Koç Üniversitesinde Rugby Koç'u olarak görev yaptı.

2008 - 2011 yılları arasında bir Fransız ragbi takımı olan“RC Vichy Rugby” kulübünde oynadı. 2011 - 2015 yılları arasında İstanbul’da Koç Üniversitesinde Rugby takımı Koç'u olarak görev yaptı. 2015 - 2016 yılları arasında İstanbul’da Zone Zorlu Center'da Spor Şefi ve Rugby Koç'u olarak görev yaptı.

12 Mart 2018 tarihinde “Survivor 2018 All Star” yarışmasına katıldı.  27 Ocak 2024 tarihinde ise Survivor All Star 2024'e dahil oldu. 

Survivor Mustafa Kemal Kurt'un Instagram hesabı "mustafakemalkurtofficial_". Şu an 106 bin takipçisi bulunuyor.

İbrahim Tatlıses'in torunu ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl? Magazin İnci Taneleri dizisine büyük şok! Yayından kaldırılabilir Magazin Mehmet Ali Erbil'in oğlu isyan etti! Magazin Ünlü komedyen sahne önce hayatının şokunu yaşadı Magazin