Survivor All Star kadrosunda kimler var? Survivor All Star 2024 ne zaman başlıyor?

Survivor All Star 2024 heyecanla bekleniyor. Acun Ilıcalı, fenomen yarışmanın yeni sezonunda yarışacak isimleri sosyal medya hesaplarından duyurdu. Şu ana kadar 16 isim ilan edildi. Hepsi birbirinden güçlü ve iddialı isimler, Survivor All Star 2024'de şampiyonluk için mücadele verecek. Peki, Survivor All Star 2024 ana kadrosunda kimler var? Survivor All Star 2024 ne zaman başlıyor?

Abone ol

Survivor All Star 2024 için geri sayım devam ediyor. Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor, yeni sezonda 4. kez All Star formatı ile yayınlanacak. Acun Ilıcalı, bu sezon SMS'siz yeni formatı ile ekrana gelecek. Eleme adayları arasında yapılacak düello, adaya veda eden ismi belirleyecek. Ilıcalı, şu ana kadar 16 ismi sosyal medya hesaplarından açıkladı. Peki, Survivor All Star 2024 ne zaman başlayacak?

SURVIVOR ALLSTAR 2024 YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor AllStar 2024 kadrosunda yer alan isimler, Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Her gün bir isim açıklayan Acun Ilıcalı, bugün üç isim birden açıkladı ve Survivor All Star'da yer alacak 16 yarışmacı belli oldu. 

Şimdiye kadar açıklanan yarışmacılar:

Nihat Altınkaya
Nagihan Karadere
Ogeday Girişken
Aleyna Kalaycıoğlu
Sercan Yıldırım
Damla Can
Turabi Çamkıran
Yigit Poyraz
Merve Aydın
Nefise Karatay
Doğukan Manço
Seda Ocak
Sahra Işık
Yasin Obuz
Gizem Memiç
Özgür Tetik

SURVİVOR ALL STAR 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor All Star 2024 yayını için kesin tarih verilmedi. Yarışma, genelde Ocak ve Şubat aylarında başlıyor. Geçen yıl 15 Ocak'ta başlamıştı. Bu yıl da yine MasterChef Türkiye bittikten hemen sonra Ocak ayı ortalarında başlaması bekleniyor. 

Savaş Cebeci'den açıklama Magazin Turabi Survivor'a katılabilecek mi? Magazin Ünlü şarkıcının acı günü Magazin Tatlıses ailesi karışık! Baba-oğul birbirine girdi Magazin