Hakan diskalifiye olacak mı? Acun Ilıcalı konseyde açıklıyor! Survivor All Star 2024 5. yeni bölüm fragmanı

Survivor All Star 2024 5. yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Her bölümü farklı heyecan, farklı olay ile ekrana gelen Survivor'da bu akşam 4. dokunulmazlık oyunu oynanacak. Oyun sırasında Hakan ile Bozok arasındaki kavgaya Acun Ilıcalı müdahale ediyor ve Hakan'ı oyun alanından kovuyor. Konsey görüntüleri sonrasında Hakan diskalifiye olacak mı merak konusu oldu. İşte yeni bölüm fragmanı...

Abone ol

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışması Survivor All Star'da heyecan devam ediyor. Kolombiya'da yaşanan olaylar sonrasında polis baskını yaşanan Survivor'da Acun Ilıcalı'nın konseyde Hakan Hatipoğlu açıklaması merak uyandırdı. Oyun sahasında kovulan Hakan'ın Survivor'dan diskalifiye olup olmayacağı bu akşam belli olacak.

SURVİVOR'DA HAKAN DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Survivor yeni bölümde 4. dokunulmazlık oyunu oynanacak. Oyun sırasında Bozok ile Hakan'ın arasında tansiyon yükseliyor. İlk olarak Bozok, Hakan'ı oyun alanında itiyor "Önüme ne çıkıyorsun?" sözleri ile.

Sonrasında Hakan, Bozok'un üstüne yürüyor "Senin ağzını kırarım" diyerek. Devamında Hakan, Bozok'u itiyor.

Bu sırada arkadaşları araya giriyor. Devamında Acun Ilıcalı "Eline ne vuruyorsun? Fiziksel temas ne alaka?" diyor ve "Alın bunu. Alın çabuk dışarı, hemen!" sözleri Hakan'ın şaşkın bakışları altında geliyor.

Konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı "Bugün oyun alanında istemediğimiz görüntüler, beklemediğimiz bir isimden... Panoramada yıllardır bulunan ve yarışmacıları yorumlayan Hakan, bugün öfkesine yenik düştü." diyor.

Bu sırada konseyde yarışmacıları gösterirken gözler Hakan'ı arıyor. Fakat Hakan'ın konseyde olmaması ya da gösterilmemesi Hakan diskalifiye mi oldu sorusunu sordurdu.

Dilan Polat'a ait kremler bal ormanına mı döküldü? Magazin 150 milyon liralık dev vurgun! Talu çiftinin ifadeleri ortaya çıktı Magazin Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı, şok eden olaylar için cezayı kesti! Magazin Seçil Erzan davasında 'çantacı' olarak bilinen Ali Yörük ile mesajlar ortaya çıktı Magazin