Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu ilk yarışmacısı belli oldu!

Survivor 2023 merakla beklenirken ilk yarışmacı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Bu sezon farklı bir formatla ekrana gelecek olan Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2023 kadrosunda kimler olacak, yarışmacılar kimler?

Abone ol

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından Survivor'ın yeni sezonu için geri sayım başladı. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından ilk yarışmacı açıklandı. Performansın dışında bu sezon akıl oyunlarının da yer alacağı açıklanan Survivor 2023'ün başlayacağı tarih ve kadrosu, yarışmacıları merak ediliyor. İşte Survivor 2023 hakkında merak edilenler...

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor 2023 başlama tarihi yaklaşıyor. Survivor, her senen TV8'in sevilen bir diğer yarışması MasterChef Türkiye finali sonrasında başlıyor. Geçen yıl Ocak'ın ikinci haftası başlayan Survivor, yeni sezonu da yine aynı zamanlarda başlaması bekleniyor.

SURVİVOR 2023 KADROSUNDA KİMLER VAR?

Heyecanla beklenen Survivor 2023'ün kadrosu izleyicilerin en çok merak ettiği konu oluyor. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından ilk yarışmacıyı açıkladı. Berdan Mardini, Survivor'ın ilk açıklanan yarışmacısı oldu.

Bunun dışında 2023 Survivor All Star Fenomenler kadrosunda Semih Öztürk, Hakan Hatipoğlu, Faster Abdü, Merve Yalçın, Yaren Alaca, Furkan Kızılay, Hikmet Tuğsuz, Steven Salan, Damla Can, Merve Aydın gibi isimlerin yer alacağı iddia ediliyor.

SURVİVOR'DA YENİ FORMAT!

Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, Survivor 2023'ün farklı bir formatla ekrana geleceğini açıkladı. Ilıcalı, bu seneki sloganın Survivor Akıl Oyunları olduğunu belirtirken performans yanında adada pratik zekanın, aklın da ön planda olacağını duyurdu.

Alp Kırşan'ı kahreden ölüm Magazin Ünlü çift ayrıldı Magazin Şahsiyet'in ikinci sezonu nerde yayınlanacak? Magazin Defne Samyeli: Aşka açığım Magazin