Survivor ne zaman başlayacak? Survivor yarışmacıları kimler?

Survivor 2023'de yarışacak üçüncü isim Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Yeni bir formatla ekrana gelecek Survivor 2023 ne zaman başlayacak merak ediliyor. Peki, Survivor 2023 kadrosunda kimler var, Survivor yarışmacıları kimler?

Abone ol

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı, sosyal medyadan Survivor 2023 yarışmacılarını duyurmaya devam ediyor. Son olarak Murat Eken'in açıklandığı yarışmada Survivor 2023 kadrosu şekillenmeye başlandı. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlayacak? Survivor yarışmacıları kimler?

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dominik Cumhuriyeti'nde yapılacak Survivor 2023'e az bir zaman kaldı. Survivor yarışması, her yıl MasterChef Türkiye'nin bitmesinin ardından başlıyor. Buna göre Survivor'ın Ocak'ın ikinci haftası ve sonrasında başlaması bekleniyor.

SURVİVOR 2023 KADROSU: SURVİVOR YARIŞMACILARI KİMLER?

Acun Ilıcalı, Survivor 2023 kadrosuna giren isimleri tek tek açıklıyor. İlk olarak Berdan Mardini'yi açıklayan Ilıcalı'nın duyurduğu ikinci isim Ümit Erdim olmuştu. Son olarak ise Murat Eken'i Survivor 2023 yarışmacısı olarak açıkladı.

SURVİVOR YENİ SEZONDA YENİ FORMAT!

Acun Ilıcalı yeni sezon başvuruları ile ilgili yaptığı açıklamada "Survivor 2023’e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023’e katılma şansına sahip olun" dedi.

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? Magazin 'Ronaldinho iki sevgilisiyle birlikte yaşıyor' Magazin Survivor 2023 yarışmacısı Murat Eken kimdir? Magazin Survivor'ın 3. ismi belli oldu Magazin