Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, ihtiyaç sahibine yaptığı yardımı paylaşınca sosyal medyanın gündemine oturdu

Yapılan yardımların sosyal medya hesaplarından paylaşılması güç geçtikçe daha da popüler hale geliyor. Bu akıma uyan isimlerden biri olan sosyal medya fenomeni Murat Övüç, bu defa yaptığı paylaşımda yardım ettiği ihtiyaç sahibine "Al bunu, markete git. 500 TL" sözlerini sarfetmesi sosyal medyada gündem oldu. Gelen tepkilerden sonra fenomen isim paylaşımını kaldırdı.

Abone ol

İhtiyaç sahiplerine yapılan yardımların sosyal medyada paylaşılması her geçen gün daha da popülerleşiyor. Yaptıkları yardımları video veya fotoğraflarla sosyal medya hesaplarından paylaşan isimler arasına Murat Övüç de katıldı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla fenomen olan ve şarkıcılık yapmaya başlayan Murat Övüç, ihtiyaç sahibi bir kişiye para yardımı yaptığı anları videoya kaydetti.

MİKTARI DUYMAYAN KALDI MI
Kameralar açıkken bir evin kapısını çalan Övüç, elindeki parayı uzatarak "Bunu al, markete git ve kendine bir şeyler al tamam mı?" sözlerinden sonra paranın miktarını vurgulamayı da unutmadı. Kapıdan ayrılmadan "500 TL" vurgusunu yapan fenomenin o anları sosyal medyada gündem oldu.

PAYLAŞMAYA DOYMUYOR
Gelen tepkilerden sonra paylaşımı kaldıran Övüç, 15 Temmuz şehitlerini ziyaret ettiği anları ve sonrasında bölgedeki insanlara atıştırmalık dağıttığı anları "Allah kabul etsin İnşallah. Ölmüşlerimizin ruhuna gitsin" notuyla paylaştı.

Armağan Çağlayan, Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya "Kırgınım" dedi. Magazin Hayatını kaybeden Vivienne Westwood'un hayatı Magazin Belçim Bilgin: Felç kalabilirdim Magazin 'Müzik piyasası hırpalayıp bir yere atmak üzere kurulu' Magazin