Son dakika! Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı

Son dakika haberleri... Ünlü televizyon yapımcısı Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda hakkında arama kararı olması sebebiyle gözaltına alındı. Uca, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Abone ol

Son dakika haberleri... Ünlü televizyon programcısı Metin Uca, Ankara'ya gitmek için İstanbul Havalimanı'nda bulunan Türk Hava Yolları (THY) iç hat CIP Lounge geldi.

HAKKINDA ARAMA KARARI ÇIKTI
Bilet işlemlerini yaptıran Uca'nın kimlik kontrolü sırasında Güvenlik Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasında, Edremit Sulh Ceza Hakimliği tarafından arandığı ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINDI
Metin Uca polis tarafından gözaltına alındı. 

Hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan arama kararı bulunan Uca, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. 

Cumhuriyet yazarı Murat Ağırel, Uca ile görüştüğünü gözaltı sebebinin “Fatih Sultan Mehmet ile ilgili bir ifadesi olduğunu” aktardı. Ağırel'in Twitter üzerinden paylaştığı mesaj şöyle:

Metin Uca ile görüştüm. Gözaltı nedeni sergilediği ‘’Bunu mu demek istedim?‘’ adlı oyununda Stefanos Yerasimos’un ‘’Sultan Sofraları’’ adlı kitabında yer alan Fatih Sultan Mehmet’in söylediği bir sözü okuması ! Oyunu izleyen bir kişi rahatsız olmuş ve şikayet etmiş!

 

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Magazin Bir de bu versiyonu dinleyin! Felemenkçe "Hatasız Kul Olmaz" Magazin Özlem Yıldız'ın başına gelenler bu kadar da olmaz dedirtti! Magazin Survivor'da kim elenecek? Magazin