Serdar Ortaç yeniden evleneceğini canlı yayında açıkladı

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç sosyal medya sayfasından açtığı canlı yayında yeniden evleneceğini açıkladı. Ortaç, “İnci, aşkım sana çalışıyorum. Ben İnci ile evleneceğim. Beraber öleceğiz. İnci’m benim aşkım benim” dedi.

Abone ol

Serdar Ortaç özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen isimlerden biri oldu. Eski eşi Chloe Loughnan'a yönelik açıklamalarından sonra Ortaç, sahneleri bırakacağını açıklamıştı.

AŞKIM SANA ÇALIŞIYORUM

Bu sene son kez turneye çıktığını belirten Ortaç, şimdi de tekrar evleneceğini açıkladı. Gönlünü kaptırdığı ismi açıklayan şarkıcı, “İnci, aşkım sana çalışıyorum. Ben İnci ile evleneceğim. Beraber öleceğiz. İnci’m benim aşkım benim” ifadelerini kullandı.

CHLOE LOUGHNAN'I HEDEF ALMIŞTI

Şimdilerde sosyal medyada açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Kadınlara dair sözleri büyük tepki çeken 53 yaşındaki Ortaç, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan'ı da hedef almıştı.

.

Taha Duymaz'ın annesinden duygusal paylaşım Magazin Hande Sarıoğlu tacize uğradı Magazin Berdan Mardini'den pembe takım elbiseli poz Magazin Cenaze programı belli oldu Magazin